FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Teste pe bani la Dinamo » Kabashi și Mallo au 3 luni la dispoziție să-l convingă pe Mircea Rednic și vor fi plătiți pentru asta

Elvis Kabashi
Elvis Kabashi

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 09:00

Kabashi și Mallo trebuie să confirme până la vară că merită să rămână dinamoviști, altfel se va renunța la ei. Până atunci, vor avea salarii un pic mai mari ca juniorii, de 2.000 € pe lună.

Rednic a dat „verde” pentru transferurile lui Facundo Mallo (24 de ani) și Elvis Kabashi (25 de ani). Aceasta după ce-a fost de acord ca ei să vină să dea teste la echipa din Ștefan cel Mare. Cei doi urmează să fie prezentați astăzi dacă nu vor apărea alte probleme, legate de documentele lor.

Fundașul uruguayan și mijlocașul albanez vor avea salarii modice până la vară, de 2.000 de euro pe lună, așa cum are și atacantul Alexander Christovao, care mai are de ispășit două din cele 10 etape de suspendare din Polonia. 

Până la finalul play-out-ului au posibilitatea să se afirme în tricoul alb-roșu. Dacă vor reuși să impresioneze, atunci salariile lor vor crește, vor depăși cuantumul de 5.000 de euro pe lună. Dacă nu, există posibilitatea ca Dinamo să se despartă de ei cu mulțumirile de rigoare pe pagina oficială a clubului.

Și Mallo, și Kabashi urmează să semneze contracte la fel ca McDermott și Mustoe, prin care gruparea din Ștefan cel Mare poate rupe înțelegerile cu ei fără prea multe probleme. Fotbaliștii vor să-și dea un restart în carieră, de aceea au acceptat condiții care nu-i avatanjează foarte mult într-un timp relativ scurt, având în vedere că mai sunt 11 etape de jucat în play-out.

„L-am transferat pe «Elvis Presley». Kabashi va fi prezentat luni, a trecut toate testele. Facundo a făcut vizita medicală, la ce contract îi oferim cred că va semna. Ce contract? Mic și bun. Cum oferim noi. Mie îmi place, pe mine m-a convins, am încredere că va fi și el un transfer bun”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

S-a lăsat greu

Mallo a acceptat mai greu contractul dinamoviștilor. A fost căpitanul echipei uruguayene Atletico Torque, sucursala din America de Sud a colosului Manchester City. Dar după ce n-a reușit în mai multe săptămâni să obțină o înțelegere în Europa, la diverse cluburi, a acceptat ce i-au pus „câinii” pe masă. El a revenit la începutul săptămânii trecute la București după ce-a fost la Montevideo ca să rezolve viza de ședere în România. 

Citește și: 

New Dinamo, varianta 2019 » Rednic a folosit cu Hermannstadt 10 jucători care se află la primul sezon în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bogdany8
bogdany8  •  02 Aprilie 2019, 00:25

par jucatori foarte buni, mallo a fost capitan la echipa vicecampioana din uruguay , echipa seicilor de la city ,iar kabashsi are meciuri in serie a si a fost junior la juventus, stiu ca livorno a platit pe el 3 milioane de la viterbesse din olanda.

10208692795778877
Aprodu Alexandru  •  01 Aprilie 2019, 14:20

jurnalistul anonim loveste din nou !

292829428279277
Topografie Cadastru Trasari Bucuresti-Ilfov  •  01 Aprilie 2019, 10:03

Ăștia sunt bani raportați la miză? :))) cea mai buna strategie din n ultimii 5 ani la Dinamo. Felicitări!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează