FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

The Man » Reghe stă într-un singur atacant: îl bagă în teren sau improvizează din nou?

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 00:00

Reghecampf a rămas cu un singur atacant, Dennis Man, și trebuie să apeleze la improvizații în partida cu Pandurii.

Golubovici e accidentat, iar Tudorie va mai apărea la Steaua "doar să ne ajute la căratul bagajelor", ca urmare a deciziei lui Reghecampf. Ceea ce înseamnă că antrenorul și-a consumat cele două variante evidente pentru postul de vârf. Soluții ar mai avea, dar toate sunt improvizații.

Faptul că lotul s-a subțiat după ultimele evenimente îi oferă o nouă șansă lui Dennis Man. Fotbalistul de 18 ani cumpărat cu 300.000 de euro de la UTA nu e chiar "număr 9", a jucat la Arad și la Steaua în spatele unui atacant clasic.

În situația de criză în care se găsesc roș-albaștrii, poate deveni atacant central. Dennis are 4 apariții și un gol de când a ajuns printre steliști, însă nu a fost niciodată titular.

Popa sau De Amorim?

Reghe poate să apeleze la o improvizație pe care a testat-o și în meciurile trecute: să reprofileze o extremă. Pe Adi Popa, pe Aganovici sau pe De Amorim. Primul a mai evoluat ca atacant, dar e incert pentru jocul cu Pandurii din cauza unor probleme medicale.

Brazilianul nu a jucat niciodată vârf, nici la Astra, nici la Steaua.
Experimentul cu "Motoreta" a consemnat deja un eșec. Popa a fost dizlocat de pe dreapta, unde era obișnuit și înregistra un randament bun, și mutat în centrul ofensivei, pe o poziție pe care a dezamăgit.

Comparația lui Mihai Stoica, "Popa e Kun Aguero al nostru", sună ca o ironie după impresia pe care a lăsat-o Adi.

200.000 €va mai achita Steaua dacă Man va îndeplini condițiile din acordul de transfer, prezențe în prima ligă în tricoul roș-albaștrilor și convocarea în echipa națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  04 Decembrie 2016, 12:04

Dacă și la fcsb e criza... Spune-ți asta și postacilor fecesebisti...

valentinn10
valentinn10  •  04 Decembrie 2016, 11:18
Postat de Geta Ardelean pe 04 Decembrie 2016, 10:15

Meme alo gigi criza de atacanti ,rege linistestete meme aduce nevastamea doi meme asa mai merge mai linistit dar vezi ca gigi vria campionatul o problema sintem in carti hagi asta ne cam incurca socotelile intreabal ce loc vria dupa noi ca se aranjeaza.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  04 Decembrie 2016, 10:27

Ioooooooooooo , Becali Gheorghe , dacă am vrut să cer pe Tudorie 100 de bulioane și l-am trimis la cărat bagaje , pe ăsta cer 200 și-l trimit la prodanca-n troască ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează