FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Thereau inapoi la Steaua?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

Thereau nu s-a adaptat la Anderlecht si va pleca in iarna. Impresarul sau spune ca e probabil sa revina in Romania

Steaua nu se simte foarte bine fara Thereau, avind doar 9 goluri inscrise in 10 etape, insa nici Thereau nu se simte bine fara Steaua. Anderlecht, echipa care l-a cumparat asta-vara din Ghencea, a disputat pina acum 14 meciuri oficiale, iar atacantul francez n-a bifat decit doua ca titular.

Perioada nefasta a lui Thereau la campioana Belgiei, un singur gol marcat in 265 de minute jucate, l-a determinat pe francez sa anunte conducerea clubului ca vrea sa plece. Lucru confirmat ieri de impresarul lui Cyril, care a lansat si o ipoteza surpriza: jucatorul sa revina in Romania. "Thereau a semnat un contract cu Anderlecht valabil pina in 2011, dar cred ca totusi va parasi echipa in luna ianuarie. Varianta reintoarcerii in Romania este una dintre solutii", a spus agentul lui Cyril.

Forma slaba a lui Thereau la Anderlecht a facut si victime. Scouter al clubului belgian, Raymond Mommens, care venise la echipa in mai 2007, a fost concediat in urma cu o luna tocmai fiindca a insistat pentru transferul atacantului francez, considerat marea deziluzie a campaniei de achizitii. "Este o alegere excelenta", l-a prezentat Mommens pe Thereau asta-vara, iar sefii lui Anderlecht l-au luat cu 2,9 milioane de euro!

"Semneaza cu noi si gata"
Gigi Becali a reactionat imediat ieri, dupa ce a auzit de intentia lui Thereau de a pleca de la Anderlecht. "Daca asa a zis impresarul, ca Thereau vrea sa vina la Steaua, sa vina! In secunda asta sa vina la Steaua, ca semneaza imediat. Daca nu s-a integrat baiatul acolo, ce sa faca saracu', sa vina la Steaua, semneaza cu noi si gata! Aici a facut treaba buna, eu am zis mereu de el ca e un fotbalist de calitate", a spus ieri Becali. (Andrei Craitoiu)

"Thereau e un jucator bun, iubit, care are calitati foarte bune. Daca vrea sa vina, eu il astept inapoi"
Gigi Becali

Il vrea si Dinamo?
Thereau nu are doar varianta Steaua pentru o revenire in Liga I. Francezul e dorit si de Dinamo! "Ciinii" sint aproape sa se desparta iarna aceasta de Claudiu Niculescu, curtat de mai multe cluburi din tarile arabe, si ar agrea sa-l inlocuiasca pe Clau-gol cu Thereau.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează