FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

Thierry Henry s-a despartit de sotia sa

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

"Vestea a venit pe neasteptate. Pareau sa fie un cuplu model. Thierry s-a aflat sub presiune dupa ce a decis sa plece de la Arsenal, dar putini s-ar fi gandit ca existau probleme in casnicia sa", a declarat o sursa apropiata fotbalistului.

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, s-a despartit de sotia sa Claire, cu care s-a casatorit in urma cu patru ani si cu care are un copil, au dezvaluit prietenii celor doi, informeaza publicatia The People.

Sunday Mirror noteaza ca Henry a mers singur in week-end-ul trecut la nunta baschetbalistului Tony Parker cu actrita Eva Longoria. El a stat intr-un apartament al hotelului Hyatt-Vendome timp de cinci zile si a fost vazut distrandu-se si mergand la cazinouri.

Potrivit News of the World, Henry si Claire s-au despartit dupa ce s-au certat pe tema unor mesaje si fotografii de pe telefonul mobil al fotbalistului.

Henry, in varsta de 29 de ani, s-a transferat in aceasta vara la FC Barcelona, insa a marturisit ulterior ca avea totul la Londra: "Sotia mea este de acolo si fiica mea s-a nascut acolo".

Claire, in varsta de 27 de ani, lucreaza ca model folosind numele Nicole Merry. Ea a dat nastere unei fetite, Tea, in urma cu doi ani.

Thierry Henry a cunoscut-o pe Claire la filmarile pentru o reclama si a cerut-o de sotie in timpul unei vacante in Caraibe. "Am stiut foarte curand dupa ce am cunoscut-o ca ea este aleasa mea", a spus atunci fotbalistul. Cei doi s-au casatorit in prezenta a 200 de invitati, in castelul Highclere din Newbury, in 2003.

Henry, Claire si Tea au locuit intr-o resedinta de 7 milioane de lire sterline in Hampstead, inainte de a se muta in Spania.

Thierry Henry are la FC Barcelona un salariu saptamanal de 128.000 de lire sterline

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează