FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Thomas Neubert testează jucătorii de la FCSB! Cât plătește Gigi Becali pentru fiecare om în parte

Revenit cu ambiții mari la FCSB, Thomas Neubert (39 de ani) i-a programat pe toți jucătorii la teste complete pentru a le vedea parametrii medicali.
Revenit cu ambiții mari la FCSB, Thomas Neubert (39 de ani) i-a programat pe toți jucătorii la teste complete pentru a le vedea parametrii medicali.

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 18:25 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:21

Revenit cu ambiții mari la FCSB, Thomas Neubert i-a programat pe toți jucătorii la teste complete pentru a le vedea parametrii medicali.

Cel mai temut preparator fizic pentru fotbaliști, Thomas Neubert vrea să facă din FCSB un Liverpool de România! Și asta pentru că metodele lui Jurgen Klopp îl inspiră pe preparatorul fizic. „Nu vreau să jucăm ca Bayern Munchen! Echipa cu care vreau să ne comparăm este Liverpool", spune acesta.

Iar ca să-i facă pe Tănase și Coman să joace precum campioana Angliei, primul pas odată cu revenirea la FCSB a fost să-i programeze pe toți jucătorii la un test complet care să scoată în evidență toate particularitățile fiecărui jucător.

Thomas Neubert testează jucătorii de la FCSB

„Testarea de efort cardiopulmonar efectuată de membrii echipei este o investigație avansată, care furnizează informații complexe despre capacitatea de efort a sportivului. Acest test oferă o analiză comună, integrată, a datelor, care permite evaluarea completă a sistemelor cardiovascular, respirator, muscular și metabolic în timpul efortului", au spus oficialii FCSB.

Ce conține pachetul ales de cei din Berceni? Evaluare cardiologică, compoziție corporală, testarea cardiopulmonară și metabolică, dar și testare de efort. Pentru fiecare jucător clubul a plătit câte 1.320 de lei. 

Chiar am acest vis: să construiesc, în următorii zece ani, ceva unic în România, la Steaua. Pentru mine, FCSB e Steaua
- Thomas Neubert

VIDEO. Eugen Neagoe: „Îmi place FCSB, așa trebuie să arate o echipă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, primele declarații după 3 săptămâni: „Nu îmi mai place să fac asta” » Schimbare radicală de discurs

Bacika Topola a mutat meciul cu FCSB la Senta, aproape de granița cu Ungaria, într-un sat și pe un teren de liga a treia din România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
100550221766435
Titi Suru  •  05 Septembrie 2020, 22:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

alea pisoi ... tine-le bine .. pentru aia 35/36 !!

100550221766435
Titi Suru  •  05 Septembrie 2020, 21:24
Postat de napocarrepublic pe 05 Septembrie 2020, 20:16

Terapia cu ozon cat costa?Se schimba furtunul pt fiecare jucator ori doar se dezinfecteaza?

cam cat platiti voi ... la arbitri franare!!

steauaeuna
steauaeuna  •  05 Septembrie 2020, 20:25
Postat de napocarrepublic pe 05 Septembrie 2020, 20:16

Terapia cu ozon cat costa?Se schimba furtunul pt fiecare jucator ori doar se dezinfecteaza?

Cainele moare de drum lung...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează