FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Thomas titular azi la Dinamo, cu Astra: "Poate s-o lipi şi el, o dată, la gol!" » Rotariu iar nu joacă

Thomas le-a transmis colegilor că nu este blocat psihic fiindcă încă nu s-a lipit la gol, promițînd:
Thomas le-a transmis colegilor că nu este blocat psihic fiindcă încă nu s-a lipit la gol, promițînd: "Voi marca împotriva Astrei!"

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 00:31

Dinamo merge diseară la Giurgiu să învingă cu Thomas în atac şi Curtean la susţinere, Rotariu va fi doar rezervă.

" Stoican ne motivează la maximum fiindcă la el nu se cunosc titularii decît în ultima clipă, nu contează numele, ci doar forma arătată la antrenamente", au povestit jucătorii din Ştefan cel Mare.

Nici măcar faptul că Dorin Rotariu este golgeterul actual al echipei, cu 5 reuşite în toate competiţiile. Tînărul de 18 ani nu va fi titular diseară, la Giurgiu, chiar dacă s-a refăcut în mare măsură după problemele musculare. Roş-albii nu vor să rişte cu toate că atacanţii n-au dat nici un gol în primele 10 runde.

Thomas ca Ibra la pregătiri
În ofensivă, vîrf împins nu va fi Ţucudean, refăcut după durerile la coaste, ci Joel Thomas. Francezul de 26 de ani primeşte o nouă şansă, cu toate că la meciuri nu a arătat o formă de invidiat. "Dacă-l vezi la antrenamente, zici că e Ibrahimovici. Poate s-o lipi şi el, o dată, la gol!", au comentat coechipierii.

Cum Roti şi Ţucudean vor începe ca rezerve, alături de Thomas va fi avansat Curtean, ca vîrf retras, urmînd ca Lazăr să joace din nou în banda stîngă, ca la meciul cu Ceahlăul (1-1).

320 de minute a jucat Thomas pentru Dinamo în acest sezon, în 5 meciuri, fără să marcheze vreodată. Iar media notelor din Gazetă este 4,40

591486-astra-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dorm două ore la Giurgiu
Dacă gazdele de diseară au avut un minicantonament la Ruse, în Bulgaria, Dinamo a ales să mai facă în această dimineaţă un antrenament la Săftica, după care să ia prînzul şi abia apoi să plece la Giurgiu. Unde se va dormi, după-amiază, pentru ca apoi să se meargă la meci. "Am ales această variantă ca jucătorii să nu fie obosiţi", au spus roş-albii.

Promovează tineri
Stoican i-a adus la antrenamentele primei echipe pe 4 dintre jucătorii de care i-a plăcut cum au evoluat în meciul Dinamo II - CS Tunari, scor 3-0. Astfel, fundaşii Lică şi Andrei Radu, plus mijlocaşii Nedelcearu şi Krausz au trecut la prima echipă, iar unul dintre ei va fi şi pe banca de rezerve diseară. "Vreau atitudine, eu voi continua să promovez tineri", a comentat Stoican.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  20 Octombrie 2013, 19:59

super, krausz deja e in jurul lotului. desi nu a jucat decat 1 meci la dinamo 2. deja a impresionat, dupa acel 3-0 cu cs tunari. asta e o formula mai corecta, cu fai, lazar si joel. eu jucam cu serban in locul lui thicot ala, speriatul ala....

calinescu_
calinescu_  •  20 Octombrie 2013, 15:37

JOEL THOMAS NU POATE JUCA VIRF IMPINS .....!!!! VARF IMPINS LA DINAMO POT JUCA DOAR PAPE SI TUCUDEAN ....!!! JOEL POATE JUCA DOAR IN SPATELE VARFULUI .....!!!! NU INTELEG DE CE SE TOT INSISTA CU COSMIN MATEI ,CAND EL A AVUT O SINGURA EXECUTIE REUSITA (DOAR UNA SINGURA) IN 10 ETAPE ....!!!! E UN REBUT STELIST SI TREBUIE SA DISPARA DE LA DINAMO .....!!!!

gymd
gymd  •  20 Octombrie 2013, 13:57
Postat de vladutz13 pe 20 Octombrie 2013, 13:47

Si care e problema ca joaca Thomas??? De cand s-a intors Tucudean a fost titular si nu a facut NIMIC!!!

pai si Thomas nu a jucat, cred ca are mai multe prezente decat toti atacanti lui Dinamo, si ce a facut ???? iar Zougula ala la primul meci, a dat 2 goluri, e peste toti atacanti lui Dinamo in acest moment, de ce nu ii i-a pe Buia sau pe Balint de la Dinamo 2 care sunt golgheteri..............m-am saturat de acceiasi jucatori care fac doar act de prezenta la Dinamo, vrem jucatori adevarati, care sa lupte pt culorile ros-albe...........la iarna jumate din lot trb dat afara, URGENT !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează