FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tiago e transferabil Estrela. Amadora anunţă: "Costă 240.000 de euro!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Loviţi puternic de criza economică, oficialii clubului portughez Estrela Amadora încearcă în aceste zile să facă rost de bani pentru a le plăti jucătorilor restanţele din campionatul recent încheiat.

Conducătorii lusitani vor să renunţe la serviciile lui Fernando Alexandre şi Tiago Gomes, pentru serviciile  cărora vor să obţină 240.000 de euro.

"Banii pe care vrem să îi obţinem pentru Tiago ne vor ajuta foarte mult. Avem nevoie de ei pentru a-i răsplăti pe cei care ne-au ajutat în acest sezon. În ceea ce-l priveşte pe Fernando Alexandre, se pare că Sporting Braga este interesată", a dezvăluit pentru Record preşedintele Estrelei, Antonio Oliveira.

Tiago Gomes, 23 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai grupării din Ghencea în retur, iar oficialii Stelei spun că este primul jucător ofertat după terminarea campionatului: "Nu dăm 600.000 de euro pe el, dar oferta  pe care am facut-o este destul de mare. Vorbim zilnic cu Tiago şi cu impresarii lui"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
 •  19 Iunie 2009, 00:16

imi place cum joaca baiatu asta

 •  18 Iunie 2009, 19:53

mai conteaza si salariul jucatorului...

pcsbb
pcsbb  •  18 Iunie 2009, 17:44

Daca oierul nu isi permite nici banii astia sa ii dea pe un jucator bun ca Tiago,atunci sa se duca la stana si sa ne lase odata.Ue Gigi!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close