FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tiago Ferreira la FCSB, Mihai Bălașa la Craiova // S-a păcălit Gigi Becali? Verdictul specialiștilor după schimbul neașteptat

Mihai Bălașa
Mihai Bălașa

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 00:02

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat aseară că a ajuns la un acord cu Mihai Rotaru, finanțatorul lui CS Universitatea Craiova, pentru un schimb între fundașii centrali Mihai Bălașa (24 de ani) și Tiago Ferreira (26). (Detalii AICI)

Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu au analizat schimbul neașteptat de jucători dintre cele două formații. Antrenorul lui Dinamo a lăsat să se înțeleagă că FCSB a ieșit în pierdere, în timp ce Munti a spus clar că Becali a greșit.

Pierdere pentru Steaua!”, a declarat Dorinel Munteanu la TV Telekom Sport.

„E o diferenţă între ei. Tiago Fereira este stângaci și poate juca doar fundaş central stânga, nu şi fundaş central dreapta. Bălaşa este dreptaci și poate acoperi mai multe posturi. Probabil că schimbul le-a convenit ambelor echipe”, a spus și Eugen Neagoe.

Cine crezi că iese în câștig după schimbul Ferreira - Bălașa?

FCSB
Craiova

vEZI ȘI:

VIDEO Gigi Becali îi ia pe Yevhen Khacheridi, fostul elev al lui Răzvan Lucescu: „Când m-ați sunat negociam cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
176901212832165
Dan Petnaise  •  08 August 2019, 15:59

FCSB a căștigat. Portughezul pune osul, este tupeist, ambițios și poate urca foarte ușor în atac. Are viteză, fuleu și joc de cap bun.

sorinvision
sorinvision  •  08 August 2019, 14:13

Mihai Balasa 24 ani dupa ce isi revine psihic poate sa redevina un fundas sigur asa cum era inainte sa intre in colimatorul lui nea Jiji, in timp ce Tiago Ferreira 26 ani dupa ce il mazileste nea Jiji, in maxim 6 se va intoarce gratis la Craiova. Avantaj Craiova!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 August 2019, 13:11

balasa vai de capu lui! un pacalici! doua meciuri pierdute din cauza lui! sa scape de el! e anti fotbal! nu merita nici salariul minim pe economie!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează