FOTBAL  »  LIGA 1  »  ANTRENAMENT

VIDEO Tiago Mutu, antrenamente la Juventus Academy! Imagini de colecție: „În 15 ani vom avea un nou Mutu la națională, uite-l aici jos” :)

Adrian Mutu și Tiago
Adrian Mutu și Tiago

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 12:51 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 13:56

Tiago Mutu a început fotbalul la Juventus Academy, iar tatăl său, Adrian Mutu, speră ca peste 15 ani să se vorbească despre un nou Mutu la echipa națională. 

Pentru Adrian Mutu ultimele zile au fost cu adevărat speciale. Liderul naționalei României din urmă cu 10 ani și-a dus fiul de numai 3 ani la fotbal. Se pregătește la Juventus Academy, bază care ține de clubul torinez pentru ca "Briliantul" a și jucat în Serie A.

„Sunt bucuros că îi place, pentru că dacă a doua zi îmi zicea că nu mai vrea la antrenament, îmi părea foarte rău. Mă întreabă în fiecare zi când mai vine la antrenament, e îmbucurător", a explicat Adi Mutu. Primul contact cu mingea la 11 luni Tiago s-a obișnuit deja să fie în centrul atenției și pare să fi moștenit câte ceva din talentul tatălui său. 

Deși e mai mic decât ceilalți colegi, a arătat că lovește deja bine mingea și că știe să găsească drumul spre gol. „Tot facem antrenamente de ceva timp acasă. De când era el micuț, de la un an și jumătate, de atunci tot dăm  cu piciorul în minge. Prima dată când a dat cu piciorul în minge avea 11 luni", a mai zis Adi Mutu.

VIDEO Tiago Mutu, la antrenamente cu Adi Mutu

Avem un nou Hagi, vine și un nou Mutu?

Selecționerul naționalei de tineret speră ca fiul său să continue fotbalul, să îndrăgească sportul pe care el l-a practicat atâția ani și poate în 2035 vom avea un viitor Mutu la echipa națională.

 „În 15 ani vom avea un nou Mutu la națională. Uite-l aici, jos", a zis Mutu râzând. „Ar fi ceva foarte frumos să ajung să-l antrenez. Sper ca în primul rând lui să-i placă acest sport, să ajungă să facă performanță", a mai adăugat selecționerul U21.

„A fost moment important, sensibil, când i-am pus ghetele în picioare. E cam ce se întâmpla între mine și tata acum 38 de ani. Ce-i drept, atunci ghetele erau puțin cam mari. Nu erau posibilități așa multe ca acum" 
- Adrian Mutu, selecționer U21

Numele Mutu, presiune pe Tiago 

Mutu știe că pe umerii lui Tiago va fi o presiune suplimentară pentru numele pe care îl poartă. Speră ca fiul său să poată depăși momentele și să ajungă să evolueze la cel mai înalt nivel. 

VIDEO Tiago Mutu, antrenamente la Juventus Academy! Imagini de colecție: „În 15 ani vom avea un nou Mutu la națională, uite-l aici jos” :)
Tiago Mutu

„Sper să fie Tiago, nu noul briliant. Să aibă personalitatea lui, mondenitatea lui. E clar că va fi o povară pentru el, puțin, că este fiul meu, pentru că toată lumea o să-l compare cu mine, sper să poată trece peste asta dacă va ajunge fotbalist".

„I-am pus imagini cu mine și de câte ori mă vede țipă: «Tati, tati». Și tot întreabă ce caut acolo. Îi spun mereu că eram, că e o chestie din trecut"
- Adrian Mutu 

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB trăiește cea mai mare rușine din ultimii 10 ani! Cele două soluții în cea mai proastă situație de când e Becali patron

Ionuț Negoiță s-a săturat și atacă: „Unii vorbesc, dar nu dau 10 lei!” » Cui vrea să dea clubul + „O să îmi fac card DDB”

Playtech: Pozele care Maria Constantin ar vrea să DISPARĂ de pe internet! Se întâmplă în urmă cu doar câţiva ani... Puţini îşi mai amintesc


Comentarii (2)
155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  18 Iunie 2020, 16:34

Cu numele Tiiago pentru fiul său, mutu ( nu pot să-l scriu cu literă mare) ne arată că este același! Bine ar fi să nu-i moștenească și caracterul infect! Va duce Naționala de tineret, ,,de râpă,,!

kamouniyak
kamouniyak  •  17 Iunie 2020, 16:09

Tiiago ;)))))))) Cum *** sa fii roman si sa te cheme Romario sau Tiago??***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează