FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

Tiberiu Serediuc lansează acuzații grave la adresa conducerii lui Hermannstadt: „Își bat joc de mine! Eu din ce trăiesc până atunci?”

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 22:21

Accidentat în play-out, când juca pentru Hermannstadt, Tiberiu Serediuc (27 de ani) a fost nevoit să își achite singur costurile pentru refacere, clubul având și restanțe față de el, trei salarii și câteva prime.

Nu este nici primul și, din păcate, nici ultimul pe lista jucătorilor care se accidentează pe teren și apoi sunt părăsiți de club. Tiberiu Serediuc (27 de ani) a ajuns în toamna lui 2018 de la FC Botoșani la Hermannstadt, jucând în 21 de partide. Chiar în meciul cu fosta sa echipă, în antepenultima etapă a play-out-ului, când sibienii luptau să se salveze de retrogradare, s-a accidentat și a fost nevoit să părăsească terenul, în minutul 74.

A încercat să se recupereze în țară, fără rezultat. Astfel, a fost nevoit să apeleze la serviciile doctorului Ștefan Irimia, dar în Germania. Iar tratamentul a costat foarte mult, contravaloarea a trei salarii, el având un contract de aproximativ 2.500 de euro. Exact restanțele pe care Hermannstadt le are față de jucător, plus câteva prime neachitate.

„De fapt, mă accidentasem de la partida cu Chiajna, dar am strâns din dinți, am jucat așa, cu dureri, făceam infiltrații, ca să ajut echipa. Însă la finalul meciului cu Botoșani chiar nu mai puteam. La început am făcut în țară RMN-uri, ecografii.

Aveam o leziune la gambă și mi se tot umfla tendonul achilean al piciorului drept. Dar niciun tratament nu a dat rezultate, de aceea am ajuns până la urmă în Germania. Am plecat însă fără niciun ban, pentru că cei de la Hermannstadt, domnii Mureșan și Zamfir, mă tot duc cu vorba, de fapt mă mint, că o să primesc banii.

Când jucam, era bine, îmi promiteau că prelungim contractul. Acum nu mai răspund sau mă tot amână. Domnul Mureșan spunea că sunt cu salariile la zi. Cum poate să spună asta când eu nu am mai primit banii din martie. M-am accidentat pe teren, nu prin vreun club sau la o miuță cu prietenii. Nu mai zic că e stipulat în contract să îmi achite toate costurile în caz de accidentare. Nu mi-au dat nimic.

Chiar își bat joc de mine! Și nu sunt singurul. Jazvici e în aceeași situație, de exemplu. Am depus memoriu să îmi recuperez banii. Probabil că o să se rezolve, dar va mai dura. Eu din ce trăiesc până atunci?! Cum de eram bun când jucam, iar acum, că sunt accidentat, nu vor să mai știe de mine?”, povestește Serediuc, al cărui contract cu Hermannstadt a expirat pe 30 iunie.

190 de meciuriși 12 goluri a strâns Tiberiu Serediuc în carieră în Liga 1, unde a jucat pentru Chiajna, FC Botoșani și Hermannstadt

Vezi și: 

Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
wba33
wba33  •  27 Iulie 2019, 09:04
Postat de ray51 pe 27 Iulie 2019, 08:21

Marea echipa - a marelui presedinte - din marele oras Sibiu. Rusinica!

Cred ca suferi de un complex de inferioritate de debitezi asemenea tampenii. Daca era echipa presedintelui castigam campionatul si aveam super stadion dar unde minte nu e nici Dumnezeu nu cere.

ray51
ray51  •  27 Iulie 2019, 08:21

Marea echipa - a marelui presedinte - din marele oras Sibiu. Rusinica!

305457553261788
Leo Dinu  •  27 Iulie 2019, 01:48
Postat de Leo Sima pe 27 Iulie 2019, 00:03

Sibieni ce se considera civilizati, ce sa mai spunem...

Nu stiu daca sunt mai civilizati decat altii din tara asta, dar mai muscati de... sigur sunt! Pana la urma, nu vorbim despre sibieni, ci despre un club de fotbal, club condus de... ne-sibienii Muresan si Zamfir!?! Pacat ca se ajunge la treburile astea, dar revin la partea cu muscatul... daca nu ma insel, toti cei plecati de la Astra, spre exemplu, au plecat neplatiti, dar nu le sunt dedicate articole speciale, desi sunt de cateva ori mai fotbalisti decat Tiberiu Serediuc! Inca odata, pacat ca se ajunge la asa ceva, nu este normal...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close