FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, LIVE VIDEO PE GSP.RO SI KANAL D, ORA 20:30

Tibi Bălan este anunţat titular contra Stelei. Cum comentezi?

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Dusan Uhrin jr. intenţionează să folosească astăzi 2 jucători mai puţin utilizaţi pînă acum, Elvio Martinez şi Tibi Bălan.

Acum este timpul pentru experimente, de aceea spun că ne putem permite să încercăm jucători. Trebuie să joc cu ce am. Dacă aveam alte posibilităţi, fiţi siguri că băgam alţi jucători”, a comentat Uhrin.

În lipsa lui Aliuţă, exclus din lot, şi a lui Borbely, care a fost diagnosticat cu întindere la ligamente, Tibi Bălan ar putea prinde un post de titular în meciul cu Steaua. "Dacă mi se va da ocazia, voi face tot ce pot ca să ajut echipa, pentru că va fi un meci foarte greu. Am avut o perioadă nefastă, dar e un moment în care putem să ne spălăm păcatele", a spus Bălan. (Dana Surulescu)

Cum comentezi decizia antrenorului timişorean?

 

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (29)
 •  22 Aprilie 2008, 16:00

si cu cine ar trebui sa joace Uhrin dupa ideile GSP? cu echipa de handbal de la Elba?

 •  22 Aprilie 2008, 14:36

Eu zic,ca esti deosebit de P r o s t a l a n!Ce titlu e asta?Crezi ca nu pot adormi dupa-amiaza ca joaca balan? Tu ai citi asa ceva,tu ziaristule,sportiv care esti P r o s t?

 •  22 Aprilie 2008, 12:32

dar eu ce caut aici lasati tinerii sa isi faca loc :)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează