FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Tibi Bălan: "Ilie Stan e un antrenor modern, seamănă cu Dan Petrescu"

Tibi Bălan a avut cea mai frumoasă execuţie a partidei cu Oţelul, însă
Tibi Bălan a avut cea mai frumoasă execuţie a partidei cu Oţelul, însă "foarfeca" sa a trecut pe lîngă poartă

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 11:32

Mijlocaşul Stelei, Tibi Bălan, are numai cuvinte de laudă pentru noul său antrenor, Ilie Stan, pe care îl compară cu fostul său tehnician de la Unirea Urziceni, Dan Petrescu.

"Ilie Stan e un antrenor modern, seamănă puţin cu domnul Dan Petrescu. Cred că va obţine mai mult decît au făcut-o alţi antrenori la Steaua.

Cel mai mare regret al meu este faptul că a plecat Mircea Lucescu de la Rapid la scurt timp de la venirea mea acolo. Dînsul avea mare încredere în mine, simţeam că sînt şi eu fotbalist. Erau şi Mircea Rednic, Sabău în lotul Rapidului. După ce a plecat, cei de la Rapid nu au avut încredere în mine. Accidentările cred că m-au dus în jos de-a lungul carierei.

Cu domnul Piţurcă am o relaţie extraordinară, dînsul m-a agreat tot timpul. Evoluţiile mele oscilante nu l-au determinat să mă cheme de două-trei ori la rînd la lot, dar sper să mai colaborăm. Lucian Sînmărtean poate fi un exemplu pentru mine, e un alt jucător după venirea la Vaslui. E acel jucător pe care toată lumea îl ştia de la Bistriţa", a spus Tibi Bălan la televiziunea sportro.

VEZI MAI JOS GOLURILE DIN STEAUA - OŢELUL 2-1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
aadi222
aadi222  •  03 Octombrie 2011, 11:53

Vai de mine. Astia dupa ce castiga un meci si ala din noroc trec pe etnobotanice si incep sa delireze. Eu cred ca gigi becali le serveste niste etnobotanice dupa meci. Auzi ca seamana cu Dan Petrescu. Nici macar nui ajunge la negru de sub unghie bai oaie....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează