FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA- OŢELUL, AZI, 21:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tibi e surpriza lui Stan! Noul antrenor al Stelei vrea să îl bage titular cu Oţelul

Bălan (30 de ani) a fost luat gratis și cîștigă 20.000 de euro lunar
Bălan (30 de ani) a fost luat gratis și cîștigă 20.000 de euro lunar

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 22:11

Ilie se gîndeşte să-l folosească din start pe Bălan contra Oţelului. Play-makerul luat de la Sportul e pregătit fizic şi are un singur handicap: are doar o săptămînă la Steaua


Ca să schimbe Steaua într-o echipă "care cîştigă mai des cu 3-2 decît cu 1-0", aşa cum şi-a prezentat planul, Ilie Stan pregăteşte deja prima mutare. El intenţionează să-l folosească pe Tiberiu Bălan de la începutul partidei cu Oţelul. Tibi n-a debutat încă în roşu şi albastru. El a fost legitimat acum trei zile, cînd i-a fost reziliat oficial contractul cu Sportul, graţie unei decizii date de Comisia pentru Statutul Jucătorului. Se antrenează de o săptămînă cu roş-albaştrii, dar venise deja pregătit la un nivel bun, din Regie.

Ilie a făcut strategia pentru jocul contra campioanei cu Bălan între titulari. Cel mai probabil, ex-"studentul" va fi mijlocaş dreapta. Adică pe poziţia părăsită de Bănel Nicoliţă şi pe care au ocupat-o recent fie Rusescu, fie Tatu. Dar nici unul dintre ultimii doi nu a arătat potrivit pentru rol.

Tibi chiar are calităţile necesare să producă schimbarea pe care a anunţat-o Stan. Adică performanţele personale îl recomandă drept cel mai periculos jucător de atac al Stelei. Doar în sezonul trecut, în care a evoluat pentru Sportul, el a marcat 12 goluri. În afara lui Florin Costea, nici un alt om din lotul roş-albaştrilor n-a mai punctat de atîtea ori într-o singură stagiune.

"Obiectivul pe care mi l-am impus e să-i redau Stelei spiritul pe care această echipă îl avea în anii '90, adică acel stil ofensiv, spectaculos"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Înainte să comentaţi că Steaua nu are mijlocaşi de valoare, staţi să intre Tibi Bălan! El e omul capabil să dea şi goluri, şi pase decisive"
Gigi Becali, patron Steaua

"Eu am văzut-o pe Steaua în meciul cu Sportul, de acum o săptămînă, şi pot să spun că Bălan va face faţă fără probleme în această echipă"
Vasile Şiman, preşedinte Sportul Studenţesc

37 de goluri are Bălan în Liga 1. Dintre colegii lui, doar Florin Costea are mai multe, 47. Dar olteanul încă mai e chinuit de urmările unei accidentări pe care a suferit-o acum un an şi jumătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
comunitatea.gay
comunitatea.gay  •  02 Octombrie 2011, 10:50

ursul_belciug este chiar destept, el este partenerul meu, noi ne cotaim toata ziua si voi sunteti invidiosi si muriti de ciuda :)

eff1997
eff1997  •  02 Octombrie 2011, 10:54

steaua-otelul 0-1 fortza dinamo

hanmocar
hanmocar  •  02 Octombrie 2011, 10:05

FORZA STEAUA ! FORZA GIGI ! FORZA STANE ! FORZA TIBI !

Vezi toate comentariile (80)
Comentează
Close