FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI, SÎMBĂTĂ, 21:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Timişoara acuză Dinamo de presiuni mediatice: "Le este caracteristic!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Managerul sportiv al Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, a afirmat că dinamoviştii sînt recunoscuţi pentru presiunea mediatică dinaintea jocurilor importante.

"Sună cam ciudat denumirea de derby între locurile 7 şi 8. Doar ceea ce se va petrece pe teren va conta, restul sînt discuţii normale înainte şi după joc. Dinamo este cunoscută pentru războiul mediatic pe care îl practică înaintea fiecărui joc, dar lor le este caracteristic acest mod de pregătire a meciurilor", a spus Stanciu la sportro.

"Avem mulţi fotbalişti pe care nu putem conta. Mansour, Bourceanu, Curtean şi Magera, Scutaru şi Axente sînt indisponibili", a continuat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
emil_constantin
emil_constantin  •  27 Noiembrie 2010, 09:38

pai din cate stiu eu buhaiul de la poli a pornit scandalul...ce fata are si stanciu asta zici ca a baut 5 zile

euliv
euliv  •  26 Noiembrie 2010, 23:44

astea sunt chiar cretini(timisoara)buhaiul ala e mai tot timpul la tv si acuza pe dinamo de presiuni.buhaiul si ciobanul au cumparat televiziunile de sunt numai ei specialisti in ale fotbalului. niste lepre ordinare.

aloys_
aloys_  •  26 Noiembrie 2010, 21:09

I-am batut pe timisoara pana ne-am plictisit... si-acasa, si-n deplasare!.. O intrebare: fanii din Bragadiru vor veni la meci?;))))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează