FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Timișoara sau Dinamo? Gabi Torje a decis în această dimineață unde vrea să joace în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 11:01

Gabi Torje este tot mai aproape de revenirea în Liga 1, sub formă de împrumut de la Ahmat Groznâi.

Șefii lui Dinamo au negociat cu mijlocașul de 28 de ani, dar ACS Poli Timișoara spera să-l deturneze aseară, având și sprijinul impresarului lui Torje, Cristea Opria.

Cu toate acestea, Torje ia în cacul doar varianta Dinamo, după cum a dezvăluit agentul jucătorului în această dimineață: 

"Nu e nimic concret, nici cu Dinamo și nici cu Timișoara. Opțiunea mea e Timișoara, dar opțiunea lui e Dinamo. Vrea să joace la Dinamo. A declarat în mai multe rânduri că dacă se va întoarce în România va semna doar cu Dinamo. Eu vreau să fie bine pentru Timișoara, mai ales că i se poate oferi același salariu ca la Dinamo. Dar dacă jucătorul nu vrea, nu se va realiza transferul. Oricum, dacă vine, o face pentru câteva luni. Din vară mai are contract cu Ahmat pe încă un an.

Nu m-a deranjat că Vasile Miriuță a zis că are lotul format și că Torje va trebui să lupte pentru a fi titular. E normal. E bine să fie concurență. Am zis că e mai bine să joace în România, unde îl poate vedea selecționerul, decât pe coclauri", a declarat Cristea Opria la Pro X.

Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, fiind vândut pentru 5 milioane de euro la Udinese. A mai evoluat la Poli Timișoara, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanilor, Ahmat și Karabukspor.

2.500.000 €este cota lui Gabi Torje pe transfermarkt.com

18 meciuri
a adunat Torje în acest sezon la Karabuk. A marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
gicab
gicab  •  30 Ianuarie 2018, 18:22

Pai sa se duca Opriș la echipa din Timișoara ca numai poli nu e și torje la Dinamo

titiduru22
titiduru22  •  30 Ianuarie 2018, 18:11
Postat de widoqq pe 30 Ianuarie 2018, 11:46

Miriuta nu l baga, pe buna dreptate, in echipa. Mai bine ar veni la Timisoara unde va juca meci de meci si ar ajuta si echipa care l a format.

Da-i un telefon , poate-l convingi !

ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:42

4 goluri si 2 pase decisive... Ca un bun fundas dreapta.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close