FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Timişorenii au condus, dar au terminat în genunchi amicalul cu Dnepr Dnepropetrovsk

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 10:57

O victorie, două înfrîngeri şi două remize este bilanţul lui Poli în amicalele de la Marbella


Bănăţenii au început tare amicalul cu Dnepr Dnepropetrovsk, iar în minutul 9 conduceau deja pe tabelă. Brazilianul Rocha, care s-a abonat la un loc de titular pentru retur, a scos un penalty în urma unei incursiuni în banda stîngă, iar machedonul Zicu a transformat cu siguranţă. De altfel, punctul forte al timişorenilor ieri a fost banda stîngă, unde Rocha şi Zicu au conlucrat foarte bine. După gol, au mai urmat alte patru ocazii mari, nefructificate însă, după care s-a rupt filmul pentru Poli. Ucrainenii au reuşit egalarea în minutul 30 cu un şut din afara careului şi au preluat imediat conducerea după o fază similară.

Rupţi în două
Oboseala şi-a spus şi mai mult cuvîntul la timişoreni în repriza secundă a meciului cu Dnepr. Elevii lui Dusan Uhrin au ajuns cu greu în faţa porţii adverse, iar în defensivă au mai capotat o dată, în minutul 67. Bănăţenii au încheiat cu un bilanţ negativ stagiul de la Marbella, doar o victorie, două înfrîngeri şi două remize, urmînd ca astăzi să revină în ţară.


"În prima repriză am jucat bine. Ne-am creat ocazii bune, pe care nu le-am fructificat din păcate. În schimb, am luat goluri foarte uşor"

"Din acest stagiu sînt mulţumit de jocurile cu Yong Boys şi Sparta, chiar dacă nu am cîştigat, precum şi de victoria cu Arka Gdynia"
Dusan Uhrin, antrenor Poli


Rezultatele lui Poli din amicale:
Poli - Bocs KSC (Ungaria II) 4-0
Poli - Young Boys Berna (Elveţia I) 0-0
Poli - Lech Poznan (Polonia I) 0-2
Poli - Arka Gdynia (Polonia I) 3-1
Poli - Sparta Praga (Cehia I) 0-0
Poli - Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina I) 1-3

Poli - Dnepr Dnepropetrovsk 1-3

Pentru Poli a marcat: Zicu (pen. 9)
Poli: Taborda - Helder, Luchin, Burcă, Scutaru - D. Goga, Alexa, Tameş, Rocha - Axente, Zicu. Antrenor: Dusan Uhrin. Au mai jucat: Lepmets, Nikolici, Krejci, Magera, Lavecchia, I. Matei, Al. Popovici.

Foto: politimisoara.com

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează