FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Timişorenii au închis televizoarele. Uhrin: "Nu vreau presiune suplimentară"

Uhrin e convins că Steaua nu va presta un joc ultradefensiv
Uhrin e convins că Steaua nu va presta un joc ultradefensiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 17:04

Antrenorul bănăţenilor spune că tradiţia îi obligă pe stelişti să joace ofensiv la Timişoara.


Dusan Uhrin le-a interzis jucătorilor săi să urmărească emisiunile sportive în săptămîna premergătoare partidei cu Steaua. "I-am rugat să n-o facă. Am nevoie de o echipă concentrată exclusiv la ceea ce are de făcut în teren", a motivat antrenorul ceh.

Uhrin vrea un regal fotbalistic mîine, la Poli - Steaua. "Va fi o presiune mai mare, un public atît de numeros obligă, trebuie respectat", a mai spus tehnicianul bănăţenilor.

Acesta e sigur că Steaua nu va adopta o tactică ultradefensivă pe Dan Păltinişanu. "Steaua nu a fost niciodată o echipă concentrată exclusiv asupra jocului defensiv. Nu poţi neglija o astfel de echipă: Surdu, Bilaşco sau Nicoliţă sînt fotbalişti de calitate. Ei şi-au îmbunătăţit jocul în ultimul timp, dar şi noi am reuşit să punem pe picioare un angrenaj solid în ultimele două luni.

Mă bucur că Poli a reuşit să umple stadionul la acest meci. Depinde de noi cum vom reuşi să ne achităm de sarcini la acest joc. Absenţele lui Zicu şi Bourceanu sînt importante, dar sînt convins că înlocuitorii vor fi la înălţime", a încheiat Uhrin.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
claustrofobus
claustrofobus  •  01 Aprilie 2011, 21:47

la meciul asta suporterii timisoreni: ZICU SUNTEM NOI!

ilioiudaniel
ilioiudaniel  •  01 Aprilie 2011, 21:25

clasic 3-1

t_danc
t_danc  •  01 Aprilie 2011, 20:36

DOAMNE AJUTA! SPER SA INVINGEM MAINE, MAI ALES CA OTELUL A PIERDUT LA BRASOV. FORZA VIOLA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează