FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - TIMIȘOARA, VINERI, 17:15, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

Timișorenii avertizează înaintea meciului cu Chiajna: "Am fost dezavantajați în multe rînduri de arbitraj"

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2015 12:20

Duel mai degrabă de play-out pentru ACS Poli la Chiajna. Formația timișoreană a pornit sezonul cu speranțe la play-off, dar a ajuns să se bată din nou în subsolul Ligii I.

Fără victorie în deplasare, ACS Poli joacă mîine pe terenul Concordiei, un adversar cu care se va lupta probabil pentru evitarea emoțiilor în primăvară. Trupa lui Florin Marin a rămas la 11 puncte distanță de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Unul dintre factorii indicați de bănățeni pentru parcursul slab sînt arbitrajele. Precum a fost cel de la jocul cu Viitorul pierdut acasă (scor 1-2).

”Nu avem nici o victorie în deplasare, într-adevăr, dar în cele cinci egaluri meritam mai mult, în unele am fost dezavantajați de arbitraj, în celelalte am avut posibilitatea să obținem maximum, dar nu am gestionat unele momente de joc. E un meci important, e un meci de 6 puncte… Am pierdut multe puncte, cu acelea puteam ajunge în play-off. Sînt convins că e doar greșeală, dar acestea au înfluențat și clasamentul… Sînt convins ca s-au sesizat. Comisia de Disciplină poate să analizeze și să ia decizii impotriva unor arbitri”, a declarat Florin Marin.

Va fi greu cu Timișoara. Sîntem o echipă care, cu siguranță, va juca în play-out. Probabil că și Timișoara va fi acolo și atunci cele trei puncte devin foarte importante și pentru noi, dar și pentru ei. Știm că întîlnim o echipă bună, o echipă care în ultimele șase meciuri din deplasare a pierdut un singur meci, la Tg. Jiu”, a spus Adrian Falub pentru site-ul oficial al Concordiei.

Partida Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara se dispută mîine, de la ora 17.45 (Digi, Dolce, Look), în etapa a XXII-a a Ligii I, pe Digi 1, Dolce 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro. Ilfovenii, aflați pe poziția a 12-a, se apropie la un singur punct de echipa bănățeană dacă obțin victoria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Decembrie 2015, 18:59

Nu joaca nimic echipele din Liga 1 si tot ce stiu e sa se planga de arbitraje. Asta cu pasatul vinei pe altii e "calitatea " celor slabi.

sakamoto
sakamoto  •  10 Decembrie 2015, 17:26

In jur de 15 puncte au pierdut timisorenii, datorita arbitrajelor dusmanoase. Liga ororilor! Arbitraje scandaloase!

benaflek
benaflek  •  10 Decembrie 2015, 13:11

nu mai platiti atatia bani *** de arbitraje.ce atata banet? pentru ce? sa ti provoace si un avc de nervi? mai da i incolo ca toti joasca la pariuri in frunte cu coltescu.n a vrut el sa bata steaua ca ii strica biletul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează