FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Timişorenii avertizează liderul Oţelul : "Vom juca ofensiv la Galaţi. Venim să vă batem!"

Dusan Uhrin jr
Dusan Uhrin jr

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 15:24

Bănăţenii ştiu că au o singură variantă pentru a urca pe locul 1, victoria la Galaţi. Uhrin a anunţat că echipa va fi croită pentru atac.


Poli e gata să răstoarne liderul. Pe site-ul oficial, bănaţenii nu-şi ascund optimismul, indicînd că Oţelul e doar un lider de conjunctură. Care va fi depăşit în meciul direct, programat duminică 15 mai, în direct la Digi Sport. Diferenţa dintre Oţelul şi Poli e de numai un punct.

"Oţelul- Poli Timişoara este cel mai important meci al sezonului, cel puţin deocamdată. Liderul actual are 64 de puncte, noi avem 63, iar duminica viitoare, de la ora 20,00, una dintre echipe ar putea face pasul decisiv pentru titlu", scrie www.poli.tm.ro. Bănăţenii au anunţat, de altfel, că merg la Galaţi să atace, singura variantă pentru a trece pe locul 1 fiind victoria.

"Pentru noi, a fost obligatoriu să cîştigăm contra Urziceniului. Ceea ce am reuşit, iar acum urmează un meci care va decide în proporţie de 90% cine va ieşi campioană! Oţelul Galaţi are o echipă foarte bună, iar noi trebuie să fim pregătiţi înaintea acestui meci care este foarte important şi pe care trebuie să-l cîştigăm! Nu ştiu acum ce formulă vom aborda acolo, dar cu siguranţă vor intra jucătorii în cea mai bună formă. Vom juca ofensiv la Galaţi", a declarat antrenorul Dusan Uhrin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
cj1960i
cj1960i  •  12 Mai 2011, 01:34

e anul Timisoarei! cinste lor.

oanagl
oanagl  •  11 Mai 2011, 22:36
Postat de polistcampion pe 11 Mai 2011, 14:52

moldovenilor din comuna galati da ti alarma >vine poli timisoara

Vomit!

polistcampion
polistcampion  •  11 Mai 2011, 14:52

moldovenilor din comuna galati da ti alarma >vine poli timisoara

Vezi toate comentariile (25)
Comentează