FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 15:15, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Timişorenii vor să-l schimbe pe Deaconu!

Alexandru Deaconu, Deaconu, arbitru
Alexandru Deaconu, Deaconu, arbitru

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Oficialii lui Poli l-au pus la zid pe Ioan Igna şi pe centralul partidei de sîmbătă cu Bistriţa

În conflict cu preşedintele CCA, Ioan Igna, bănăţenii au cerut ieri oficial schimbarea "centralului" Alexandru Deaconu de la meciul de mîine cu Gloria Bistriţa. "Am rămas surprinşi de delegarea domnului Deaconu întrucît acesta a fost singurul arbitru recuzat de noi în mod oficial şi suspendat pentru mai multe etape de comisia de specialitate în urma partidei susţinute în returul ediţiei de campionat 2008-2009 cu FC Vaslui. În plus, există posibilitatea ca acest arbitru să fie subiectiv, influenţat fiind de relaţia noastră cu FRF comparativ cu simpatia de care are parte dînsul", se arată în comunicatul semnat de directorul general Gheorghe Chivorchian şi trimis şefului arbitrilor.

Totul vine la o săptămînă după ce Marian Iancu a pornit un atac virulent la adresa preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor. "Ioan Igna este un bătrînel senil care nu mai are onoare. Sper ca în ultima sa secundă de viaţă să se gîndească la ce ne-a făcut la finala Cupei cu CFR, cînd era preşedintele CCA, pentru că acela va rămîne păcatul vieţii sale", a tunat Iancu la Fanatik Show.

"E ruşinos, fiindcă Deaconu e unul din primii 3-4 arbitri din România! Dacă delegările se vor face pe recuzări, se alege praful. Ei ştiu că nu-l pot schimba, dar pun presiune pe el"
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistriţa

"De cine mi-e cel mai frică în retur? De Igna. Am vorbit cu el la telefon şi mi-a spus să stau liniştit că şi el este bănăţean.... de fapt e născut în Arad"
Marian Iancu, patron Poli

Poli Timişoara. Bănăţenii au renunţat la serviciile argentinianului Pablo Vazquez, adus să-l înlocuiască pe Gigel Bucur, dar care nu a convins. Vazquez a părăsit ieri România.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
 •  19 Februarie 2010, 16:14
Postat de pe 19 Februarie 2010, 09:56

Asta ar trebui exclus din arbitraj

Iarasi acest Diaconu ? este cel mai mare dusman a lui Poli si Ceahlaul.Cat vom mai fi nevoiti sa suportam asemenea indivizi ordinari in arbitrajul romanesc.Sau meritam soarta asta ca in politica.Pentru orice eventualitate rog publicul bistritian sa nu foloseasca brichete tipul are alergie numai cand o vede se apuca cu mainile de cap !

 •  19 Februarie 2010, 10:49

Ascundeti brichetele ,Deaconu are alergie la ele ...sau mai bine inlocuiti-le cu caramizi !;)

 •  19 Februarie 2010, 10:27

m-am saturat de personajele astea din fotbalul romanesc! deaconu,marian iancu....etc!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează