FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tinta Jula

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2007 00:00

Dinamovistii doresc sa isi fortifice ofensiva cu uriasul de 1,92 metri din atacul Otelului

Emil Jula (28 de ani) a fost ochit de "ciini" si ar putea evolua din retur pentru Dinamo. Ros-albii vor sa faca o oferta pentru atacantul galatean de 1,92 metri dupa Sarbatorile de iarna si sint dispusi sa achite maximum 500.000 de dolari. La sedinta de la inceputul saptaminii, in care actionarii au discutat strategia de viitor a echipei, s-a adus vorba si despre posibilele intariri, Jula fiind considerat atacantul de careu care-i lipseste lui Dinamo in acest moment.

 Emil Jula este dorit in stefan cel Mare si pentru evolutiile din acest an. El este cel mai prolific atacant din Romania, reusind sa marcheze 15 goluri in acest sezon, in toate competitiile. "As fi bucuros daca Emil ar ajunge la o echipa mare. Pe linga faptul ca este un jucator foarte bun, are si un caracter extraordinar", a spus Petre Grigoras, antrenorul Otelului.

40 de mii de dolari pe sezon cistiga din salariu Emil Jula la Galati, "ciinii" fiind dispusi sa-i ofere cu 30.000 de dolari mai mult

26 din cele 30 de goluri ale lui Dinamo in acest sezon au fost marcate de atacati: Niculescu (3), Danciulescu (14) si Bratu (9)

"Pina sa vina la Galati, Emil a jucat numai prin «B» si «C», e normal sa-si doreasca sa evolueze si el la o echipa mare ca Dinamo"
Petre Grigoras


Un gol la doua meciuri

Jucator    Goluri    Meciuri
E. Jula    15    27
G. Bucur    14    20
Danciulescu    13    25
Ljubinkovici    12    16

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează