FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-0

Titularizarea lui Ovidiu Petre stîrneşte controverse » Cine a făcut echipa: GIGI sau LIPPI?

Ovidiu Petre, Petre, Steaua
Ovidiu Petre, Petre, Steaua

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Becali l-a presat prin declaraţiile de dinaintea derby-ului pe Stoichiţă să-l retragă în defensivă pe Petre, lucru care s-a şi întîmplat, motiv pentru care antrenorul a scăpat de criticile patronului

Experimentul Ovidiu Petre fundaş central s-a transformat într-un fiasco total, apărarea Stelei cu "Ceasul" în centrul defensiv fiind făcută ţăndări de atacanţii lui Dinamo. Chiar dacă mutarea surprinzătoare a lui Stoichiţă a fost falimentară şi a decis practic derby-ul, Becali nu l-a criticat deloc la finalul partidei pe tehnician.

"De ce e de vină Stoichiţă? N-are nici o vină el", a spus Becali. Patronul a lăsat apoi să se înţeleagă că, de fapt, în spatele deciziei de a-l folosi pe Ovidiu Petre ca stoper s-ar fi aflat chiar el, iar antrenorul s-a supus. "Stoichiţă a încercat ceva, a făcut un experiment cu Ovidiu Petre fundaş central şi n-am cum să fiu supărat. Mie mi-a plăcut ideea cu el fundaş central. Aş fi ipocrit acum să vin şi să-i reproşez că a făcut aşa", a adăugat Becali.

Cum s-a ajuns totuşi la soluţia Ovidiu Petre fundaş central? Becali l-a presat pe Stoichiţă, prin declaraţii directe în ultimele săptămîni, în care îi sugera să-l joace în centrul defensivei. Cum Jelev a fost suspendat şi cum Baciu a fost interzis la echipă chiar de patron după meciul cu Ceahlăul, Stoichiţă a cedat şi i-a făcut pe plac patronului.

"Sincer, Mihai Stoichiţă m-a dezamăgit crunt. Am crezut că e un antrenor care nu se ia după patron, dar m-am înşelat. Mutarea cu Ovidiu Petre fundaş central e a lui Becali şi cu asta am spus tot"
Mircea Rădulescu, director Şcoala de Antrenori FRF

"I-am zis imediat după meci lui Argăseală să-i transmită lui Stoichiţă să stea liniştit că nu sînt supărat pe el. Jur că n-am ce să-i reproşez"
Gigi Becali

"Lippi" şochează:
"Cuplul Ovidiu Petre-Parpas s-a descurcat bine"
Antrenorul Stelei a venit dărîmat la conferinţa de presă, unde printre alte declaraţii a făcut şi una surprinzătoare. "Ovidiu Petre şi Parpas s-au descurcat OK", a spus Stoichiţă, după care a explicat şi de ce a decis în minutul 47 să-l treacă pe primul mijlocaş: "Am fost obligat să schimb pentru că la mijloc nu mergea treaba".

Stoichiţă desfiinţat

Ilie Dumitrescu l-a pus violent la zid pe tehnicianul Stelei. Fostul mare fotbalist din Ghencea l-a desfiinţat pe Stoichiţă. "A făcut o mare eroare cînd l-a băgat pe Ovidiu Petre fundaş, el nu jucase niciodată acolo. După 15 minute trebuie să-l schimbe pentru că dacă era 3-0 pentru Dinamo după primul sfert de oră nu s-ar fi supărat nimeni", a spus Ilie la pauză, iar la final a adăugat: "A fost o umilinţă totală. Eu, ca stelist adevărat ce sînt, m-am simţit umilit, călcat în picioare de modul în care a jucat Steaua".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (64)
 •  18 Martie 2010, 14:49
Postat de milan6 pe 18 Martie 2010, 10:18

suporteri ai stelei,de ce sunteti tristi? n-aveti echipa?nu-i nimic,AVETI VALIZE! de ce sa aduci jucatori pe bani multi,cand cu cateva sacose si valize se rezolva titlul in Romanica? ce e cu adevarat trist e ca nea Silvio a luat-o dupa pitecantropul vostru! si cand te gandesti ca cioby se impacase cu Regele!

auzi, pe la milan cum mai merge treaba? s-a incheiat prohodul? vezi ca va transmite sir alex salutari!

 •  18 Martie 2010, 14:26
Postat de woici pe 18 Martie 2010, 08:56

Nu conteaza cine a facut echipa. Din pacate Steaua a jucat exagerat de prost. Problema pentru care aceasta echipa joaca prost este patronul. Pana acesta nu va pleca din Ghencea, nu va fi liniste la Steaua. O alta problema e ca la Steaua predomina jucatorii care nu au ce cauta in fotbal si e pacat de cei cativa jucatori care chiar sunt fotbalisti. Sper din tot sufletul sa vada Becali ca distruge echipa si sa se retraga. Asta ar fi solutia ca din nou Steaua sa fie echipa de altadata.

deja sunteti insuportabili cu "becali e de vina de rezultatele echipei" , "becali a facut echipa".. chiar sunteti asa de siguri??? o.petre are unele calitati de fundas central- e inalt , da bine cu capu , are un plasament de nota 10.. doar viteza e - chiar un minus mare, insa fundasii centrali sunt mai lenti dinamo a facut diferenta prin VITEZA chiar daca nu prin viteza de joc ci doar prin viteza atacantilor.. si a lui Alexe... pe scurt : victori clara si f meritata dina

 •  18 Martie 2010, 13:50

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 47 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y

Vezi toate comentariile (64)
Comentează