FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

„Tocat” de accidentări, Florin Gardoș are planuri mari la CS U Craiova: „Simt o datorie față de public, de conducere”

Florin Gardoș speră să continue la Craiova și din sezonul următor
Florin Gardoș speră să continue la Craiova și din sezonul următor

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 07:57

Florin Gardoș, 31 de ani, a fost „tocat” de accidentări în ultimele sezoane, dar spune că este reîncărcat cu energie și vrea să-i convingă pe cei de la CS Universitatea Craiova să-i ofere o nouă înțelegere la finalul stagiunii.

Florin Gardoș este cel mai accidentat fotbalist din România ultimilor ani. Ghinioanele l-au tocat mărunt, mărunt, însă apărătorul de 31 de refuză să se lase doborât. Contractul său cu Craiova era scadent pe 30 iunie, dar tocmai a prelungit înțelegerea până la finalul stagiunii.

Sâmbătă a trăit bucuria celui revenit după 11 luni pe terenul de fotbal. Da, a strâns aproape un an fără fotbal. Fostul internațional și campion al României a evoluat 90 de minute în primul amical cu Viitorul (0-3), a încercat să joace simplu, să nu se complice, să se facă util echipei. Oricum, a alungat gândul unei retrageri premature, deși a pierdut enorm din cauza accidentărilor ce s-au ținut lanț. Fundașul nu are teamă.

Florin Gardoș: „Simt o datorie față de public”

„Mă simt bine. Eu vreau să continuu și din vară la Craiova. Simt o datorie față de lume, față de public, față de conducere. Eu am vrut mereu să dau totul, dar nu mi-au dat pace accidentările, din păcate. Acum, se pare că mă simt bine. Dacă nu eram bine, dacă oficialii clubului vedeau că nu mă simt bine, atunci nu mai eram în Bănie. După multe ghinioane, cred că lucrurile merg pe o pantă ascendentă. Nu mi-e teamă de absolut nimic", a comentat Florin.

Sorin Cârțu l-a susținut mereu și l-a îmbărbătat. Fotbalistul n-a putut juca în cantonamentul de iarnă, de-abia își revenise fizic, dar măcar s-ar antrenat în toată această perioadă. Apărătorul a suferit o ruptură de ligamente la returul cu Sabail (3-2), pe 18 iulie 2019, după ce intrase pe teren pe final de meci.

La primul contact cu un adversar, genunchiul lui Gardoş a dat semne că cedează. A fost singura lui prezență în actuala ediție, într-un joc oficial.

„Fiecare antrenament pentru mine e o bucurie în acest moment şi fiecare antrenament e foarte util. Cea mai bună soluție e să lupt la fel ca în trecut pentru a mă întoarce pe teren” - Florin Gardoș, CS U Craiova

8 mii de euroeste salariul lunar al lui Gardoș în Bănie

11 meciuria strâns Florin în tricoul alb-albastru și un gol, el semnând cu oltenii în iulie 2018

VIDEO. Cristi Bărbuț, „dublă” de senzație reușită în Craiova - Viitorul: „Am exersat în perioada de pauză asta"

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

Omul care pleacă sâmbătă de la Dinamo iese la atac: „Nu poți să le dai jucătorilor 1% din salariu și tu, conducătorul, să iei toți banii”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează