FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Toni Conceicao a fost dat afară de CFR Cluj! Alin Minteuan asigură interimatul și ar putea sta pe bancă la următorul meci

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 16:30

CFR Cluj l-a demis pe antrenorul portughez Toni Conceicao, 57 de ani, după ce a obținut doar două puncte în primele trei meciuri din 2019.

În locul lui Toni Conceicao va veni Alin Minteuan, 42 de ani, care va asigura interimatul. Acesta era antrenor la echipa a doua a „feroviarilor”, care evoluează în a treia ligă.

Dacă nu va fi adus un nou tehnician la timp, Alin Minteuan va conduce echipa în partida cu Poli Iași, care se joacă sâmbătă, în deplasare.

Campion cu CFR Cluj în sezonul 2007-2008, Minteuan a mai fost o dată interimar la Cluj în sezonul 2010-2011, fiind secund câțiva ani mai târziu, în sezonul 2016-2017. 


*Alin Minteuan îi oferă indicații lui Cristian Panin într-un meci al CFR-ului din sezonul 2010-2011 // FOTO: GSP

Șefii celor de la CFR Cluj au fost nemulțumiți de egalurile cu Hermannstadt și Astra și de înfrângerea cu CSU Craiova și au decis să renunțe la Toni Conceicao. Portughezul fusese adus după începutul sezonului, în locul lui Edward Iordănescu, demis și el după numai trei meciuri oficiale.

23 de meciuri a stat Conceicao pe banca lui CFR în acest sezon al Ligii 1: 13 victorii, 8 egaluri, 2 înfrângeri

CFR Cluj trage de Dan Petrescu

Șefii celor de la CFR Cluj insistă pentru revenirea antrenorului care le-a adus titlul sezonul trecut. Petrescu este acum în liga secundă din China, la Guizhou Hengfeng, echipă cu care a retrogradat în acest an. Conducerea lui CFR așteaptă un răspuns de la el până marți, sperând ca „Bursucul” să își poată rezilia contractul.

CFR Cluj a discutat și cu Edi Iordănescu (Gaz Metan), însă antrenorul cu care s-a început sezonul nu pare dispus să revină pe banca ardelenilor.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
whiteredarad
whiteredarad  •  19 Februarie 2019, 10:43

Plecand I. Muresan din conducere, de la CFR a plecat si linistea si limpezimea in gandiri. Au venit, la schimb... "mercenari"-tip Mara, Bilasco,Copilu', etc). Cum sa pui in "capul" lui Concecao rezultatele astea ?. La CFR nu se constientizeaza ca echipa este imbatranita, ca poate juca doar reactiv ( de aia nu poate bate acasa, ca nu are putere sa atace). Culio este mult sub ceea ce a fost, Deac, la fel, Vinicius a scazut, la fel si Camora ( care joaca ...din experienta),daca Tucudean nu produce ..nimeni nu da gol, decit la faze fixe , la "hei rup". Ionita si Paun sint cam evitati de "batrani", Mailat.. a plecat,Petrila e necopt, asa ca rezultatele actuale nu sint de mirare. S-a spus ca "CFR poate pierde titlul , doar daca ea nu isi face treaba" Asa este. finantatorul si conducerea efectiva actuala nu par a sti "cum si cu ce" trebuie facut, par nervosi, dezorientati,grabiti, destabilizanti, Noroc ca FCSB este si ea "dusa cu pluta". Dar, ar putea profita Craiova cu antrenor si jucatori mult mai seriosi si determinati. CFR trebuie sa inceteze cu prostioarele, Dan Petrescu...nu este "Mafalda", schimbarea acum a antrenorului va avea-cred eu- efect ...cataclismic. Pacat !

rocky2
rocky2  •  18 Februarie 2019, 23:26

Nu cred ca antrenorul e de vina, ca doar tot cu Conseisao i-au calcat pe cap in Decembrie pe limitrofii proprietatea ciobanului puscarias, aka fc sport becali!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  18 Februarie 2019, 19:48
Postat de mumia_se_intoarce pe 18 Februarie 2019, 17:19

Antrenorul echipei de pe locul 1 e demis si sunt 13 comentarii, dintre care 7 ale mele. Daca era demis Redmic, se strangeau pe putin 70-80 de comentarii pana acum. Asta e interesul pentru CFR, campioana de carton.

Clona . Normal . Roman las cu pieptul la spate. Neserios . Pervers. Clown.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează