FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Toni Conceicao: "Transferul lui Teixeira depinde de Metalurg Doneţk"

Filipe Teixeira, în duel cu Sergiu Costin
Filipe Teixeira, în duel cu Sergiu Costin

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 12:24

Curtat insistent de Steaua şi Rapid, portughezul Filipe Teixeira are şanse mari să continue la Braşov, susţine antrenorul stegarilor Antonio Conceicao. “Sîntem interesaţi de transferul lui Texeira, însă jucătorul depinde de Metalurg Doneţk, echipă cu care se află încă sub contract. Eu sunt convins că dacă el îşi va rezolva situaţia la Doneţk, va continua la FC Braşov”, a declarat Conceicao.

SEMNEAZĂ PE 20 IUNIE
FC Braşov a ajuns la un acord cu antrenorul portughez, acesta urmând să semneze un contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

„Am avut oferte de la mai multe cluburi, din mai multe ţări, însă am ales Braşovul. Zilele trecute, am primit, aici, în Portugalia, o nouă ofertă de contract din partea clubului FC Braşov. Am analizat oferta si am cerut clubului să ne batem pentru primele 5-6 locuri din campionat, urmând ca sezonul 2012-2013, să facem pasul spre podium. Pe 20 iunie, la reunirea lotului, voi semna contractul cu FC Braşov pe încă un sezon”, a precizat Conceicao în presa lusitană.

COLONIE PORTUGHEZO-SUD-AMERICANĂ
Preşedintele executiv al clubului FC Braşov, Iosif Kovacs, încearcă să copieze modelul CFR-ului de acum 3 ani, în speranţa că Braşovul va reveni în Europa, după o pauză de 11 ani. După ce s-au despărţit, la finalul sezonului, de 15 jucători, stegarii îşi refac lotul cu jucători din Portugalia şi America de Sud. “Ne orientăm mai mult spre piaţa portugheză, fiindcă ştiu exact potenţialul jucătorilor. După Teixeira, i-am făcut o ofertă şi lui Nuno Viveiros să continue încă un sezon la Braşov”, a declarat Conceicao, care a confirmat transferurile lui Kanu şi Madeira, de la Penafiel la FC Braşov.

La reunirea lotului sunt aşteptaţi 12-13 jucători străini, printre aceştia aflându-se: Kanu, Madeira (ambii Penafiel), Sebastian Paez (Union San Felipe), Jonathan Dominguez (Union La Calera), Fabio Junior (Naval), Nuno Viveiros, Juan Toloza şi David Distefano (ambii Union San Felipe)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pasculau
pasculau  •  12 Iunie 2011, 08:27

atentie vom fi mai buni FORTA STEAGU

86steaua
86steaua  •  11 Iunie 2011, 11:23

Ar fi bine sa ramana in liga 1,poate,dupa parerea mea foarte subiectiva,cel mai inteligent din punct de vedere al exprimnarii in teren jucator din liga 1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează