FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0, 4-1 D.PEN.

Toni Petrea, ieșire necaracteristică: „Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului. Meciul viitor bag 2 fundași stânga în dreapta”

Toni Petrea, antrenorul bucureștenilor, a fost mai nervos ca niciodată la interviuri. +41   FOTO
Toni Petrea, antrenorul bucureștenilor, a fost mai nervos ca niciodată la interviuri.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 21:28 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 17:07

CFR Cluj, campioana României, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 în timpul regulamentar, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus, scor 4-1. Toni Petrea, antrenorul bucureștenilor, a fost mai nervos ca niciodată la interviuri. 

Gigi Becali i-a transmis lui Toni Petrea că nu îl interesează Supercupa și că titularii trebuie odihniți pentru duelul din play-off, cu FC Botoșani. Antrenorul a încercat cu oamenii de bază în prima parte, printre ei numărându-se Florin Tănase, Olimpiu Moruțan sau Octavian Popescu, dar la pauză s-a conformat.

Ironiile lui Toni Petrea, după eșecul din Supercupa României

„A fost un meci intens. Rezultatul ne-a adus la aceste penalty-uri, aici nu mai depinde de nimic. Au câștigat astăzi, îi felicităm, noi ne pregătim pentru play-off. Avem și accidentați, a trebuit să facem multe modificări. 

Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului (n.r. despre cele 5 schimbări efectuate la pauză). Era planificat totul dinainte, nu am vrut să riscăm. Ne-am gândit că putem vedea și nivelul jucătorilor care au jucat mai puțin. Nu avem foarte multe soluții”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+.

Toni Petrea, scos din sărite după CFR Cluj - FCSB

Întrebat despre modul în care abordat Supercupa, cu multe improvizații, Toni Petrea a părut mai furios ca niciodată: „Play-off-ul va fi disputat. Cred că voi juca cu doi fundași stânga pe postul de fundaș dreapta meciul viitor. Tocmai de asta am încercat să improvizăm. Cristea ar fi trebuit să joace astăzi, dar s-a accidentat”.

+37 FOTO

VIDEO Adrian Porumboiu, despre cea mai controversată fază din CFR - FCSB. „Nu a fost simulare”

Citește și alte știri despre CFR Cluj și FCSB: 

EXCLUSIV Proteste înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București? CFR pornește cu un handicap”

Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fanii lui FCSB: „Asta i-am spus lui Toni Petrea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
maccarone707
maccarone707  •  16 Aprilie 2021, 11:08
Postat de mario78a pe 16 Aprilie 2021, 08:37

Poate la FIFA! Pe teren intra cine vrea jupan JIJI!

Încă un moment incredibil la FCSB! "Toni, la telefon! Toni!". Tot stadionul a auzit.

mario78a
mario78a  •  16 Aprilie 2021, 08:37

Poate la FIFA! Pe teren intra cine vrea jupan JIJI!

ionica007
ionica007  •  16 Aprilie 2021, 08:36
Postat de observator_federal pe 15 Aprilie 2021, 22:36

Meciul ăla... Dar restul nu au mai contat, din rațiuni murdare. Craiova a învins CFRul la Cluj-Napoca cu 3-2, cu goluri splendide din acțiune, nu șabloane de care suntem sătui. "Clubul ceferist" clujean are și o finanțare dubioasă, pare o reuniune de mercenari ("Campeones!") iar lipsa suportului publicului clujean părea evidentă... Ieșirile în decor ale lui Varga și declara[iile oficiale ale clubului au fost de un penibil care nu vă onorează. Repet, să fi luat voi titluri și cupe pe vremea comunismului, în luptă cu echipele ministerelir cu epeți, dacă vreți să vă dați "campioana provinciei" - unde erați atunci??

...:)... Franarii si-au demonstrat superioritatea in Banie, cu TITLUL PE MASA... De ani buni, franarii dau CLASA tuturor cluburilor romanesti, prin organizare, serioazitate si rezultate. Si eu mi-as dori la ''U'' asa ceva...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează