FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

Toni Petrea e gata pentru o adevărată bătălie: „Nu e vorba de polițe”

FCSB a învins Academica Clinceni, scor 2-0. Antrenorul Toni Petrea (46 de ani) îl laudă pe Florin Tănase (26 de ani), autorul ambelor goluri, dar acordă credite întregii echipe. +17   FOTO
FCSB a învins Academica Clinceni, scor 2-0. Antrenorul Toni Petrea (46 de ani) îl laudă pe Florin Tănase (26 de ani), autorul ambelor goluri, dar acordă credite întregii echipe.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 22:42 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:01

FCSB a învins Academica Clinceni, scor 2-0. Antrenorul Toni Petrea (46 de ani) îl laudă pe Florin Tănase (26 de ani), autorul ambelor goluri, dar acordă credite întregii echipe.

„Fiecare joc e important, fiecare punct contează, mai ales că și CFR a reușit să câștige. Eu n-aș exclude nici Craiova din luptă. Mai e mult de muncă. Vom vedea ce se va întâmpla. Am emoții în momentul tuturor accidentărilor suferite, nu doar la un anume jucător. 

Tase (n.r. Florin Tănase) e foarte important, cu un record de goluri marcate, dar ce pot să zic? Echipa ajunge să joace și îl ajută să marcheze. Nu ia mingea din poartă în poartă și dă gol”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+.  

FCSB continuă lupta cu CFR Cluj 

„Nu e vorba de polițe cu Sepsi (n.r. etapa următoare). E un meci de play-off, cu o echipă bună, agresivă, pe care nu am reușit să o învingem în două meciuri. Ar trebui să schimbăm un pic din punct de vedere al agresivității. Eu mai am contract până în vară. Mă interesează ce fac până la finalul sezonului. 

V-am spus, atât CFR, cât și Craiova sunt echipe bune, nu și-au spus ultimul cuvânt. Faptul că n-au reușit să câștige, nu înseamnă că au ieșit din luptă. Dacă vor bate CFR, se apropie. E o luptă strânsă și nu pot da verdicte”, a concluzionat Petrea. 

Sorin Paraschiv: „Nu am făcut o partidă foarte bună, atât s-a putut astăzi”

Citește și alte știri despre Clinceni - FCSB: 

Faci Ce Spune Becali! Toni Petrea s-a supus ultimei indicații venite de la patron

VIDEO + FOTO FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  23 Aprilie 2021, 09:40

Toni Petrea mare antrenor, sta cu telefonul in mana ,si asteapta sa primeasca formula de echipa de la Becali, el este un simplu BUFON la fcsb. Echipa si schimbarile le face JIJI BECALI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează