FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Toni Petrea e categoric înainte de CFR Cluj - FCSB „Vrem să câștigăm Supercupa, dar obiectivul principal e campionatul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 15:29 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 16:03

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu CFR Cluj, din Supercupa României.

  • CFR Cluj – FCSB se joacă joi, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

La conferința de presă, antrenorul liderului din Liga 1 a spus că principalul obiectiv al roș-albaștrilor e câștigarea campionatului, dar echipa sa nu va neglija meciul din Supercupă.

Toni Petrea: „CFR va avea ambiție după meciul din campionat”

„Putem câștiga un trofeu. Antrenorii și jucătorii își doresc să câștige trofee. Pentru noi e un obiectiv și vom încerca să ne ridicăm la nivelul jocului și la nivelul adversarului. Întâlnim o echipă foarte bună, care va veni cu ambiție ca urmare a rezultatului din campionat. Ambițiile și orgoliile sunt la fel de mari. Ar fi frumos să obținem un trofeu.

Ne dorim să câștigăm trofee. Avem prilejul să facem acest lucru joi seara. Principalul obiectiv, însă, rămâne campionatul.

Din păcate, nu ne vom putea baza pe Miron și Olaru cam 2-3 săptămâni. Sunt jucători importanți pentru noi și sper ca cei care îi vor înlocui să o facă bine și jocul să nu sufere”, a spus Toni Petrea la conferința de presă.

Vreau din nou un trofeu cu Steaua! Ar fi foarte important pentru noi, pentru suporteri și pentru moralul nostru înaintea unui play-off dificil.
 – Florin Tănase, căpitan FCSB

VIDEO Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB, umilită de CFR și Craiova! Prăbușire incredibilă a clubului lui Becali

EXCLUSIV Becali se teme după ce FCSB a pierdut un jucător: „O să fie greu” » Se ia din nou de Edi Iordănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
siriussirius
siriussirius  •  14 Aprilie 2021, 22:41

Asa baieti cistigati trofee ,faceti performanta pentru suporteri ca pe ei nui incalzeste cu nimic ca ciobanul fraiereste pe naivi vinzindu-le petarde si umplindu-si buzunarele ,ci cistigarea campionatului ,a supercupei ( cupa fuse si se duse ),asta intereaza si bucura suporterii,macar atita satisfactie sa aiba si ei !

fairplayromania
fairplayromania  •  14 Aprilie 2021, 17:09

Declaraţia a fost foarte clară : crf supercupa si noi campionatul, asa cum am stabilit astă-vară !!!!

csasud
csasud  •  14 Aprilie 2021, 16:57
Postat de napocarepublic pe 14 Aprilie 2021, 16:29

He he .. se face control antidoping

fa-ci economie de apa ca se da urina...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează