FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Toni Petrea, pregătit pentru noul sezon de Liga 1 și pentru Conference League: „Sezonul trecut e deja istorie! Suntem optimiști”

Toni Petrea
Toni Petrea

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 14:28 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 15:32

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea debutului în noul sezon al Ligii 1, împotriva celor de la U Cluj.

  • FCSB - U Cluj se joacă duminică, 17 iulie, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, PrimaSport 1 și OrangeSport 1.
Început ghinionist de sezon pentru FCSB » Fotbalistul s-a accidentat grav și va lipsi TREI luni
FCSB
Început ghinionist de sezon pentru FCSB » Fotbalistul s-a accidentat grav și va lipsi TREI luni

Toni Petrea anunță că elevii săi sunt pregătiți de noul sezon competițional în care încearcă să câștige primul titlu după 8 ani de așteptare. 

Toni Petea: „Suntem încrezători pentru acest start din Liga 1”

„E început de sezon, ne așteptăm să avem parte de susținerea suporterilor. Mă bucur că vine lumea la stadion, s-a văzut și la amicalele verii. Suntem optimiști, încrezători pentru acest start din Liga 1, iar apoi pentru meciurile din Conference League. Vom vedea de mâine seară roadele muncii lor de la antrenamente. 

Vrem să începem cu dreptul, cu victorie, chiar dacă jucăm cu în compania unui nou promovate, care s-a întărit cu jucători ștate vechi în Liga 1 și chiar din străinătate. Pot spune că este o echipă experimentată. Trebuie să tratăm meciul foarte serios și să tratăm doar la victorie. 

E o perioadă intensă, meciurile din Liga 1 și cele din Conference League, încercăm să gestionăm cât mai bine aceste momente și să putem să scoatem maxim de la acest joc. Dispunem de un lot destul de valoros și numeros.

Ținând cont de numărul mare de meciuri pe care îl vom juca o să avem nevoie de toată lumea”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

Sezonul trecut e deja istorie, am analizat ce s-a întâmplat, ce nu a funcționat, permanent vrem să ne îmbunătățim stilul de joc, atât individual, cât și colectiv, pentru a elimina greșelile. Suntem nerăbdători pentru acest campionat, degeaba te antrenezi dacă nu joci.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

Zilele trecute, la antrenament, Dumiter s-a accidentat. Destul de grav se pare. La prima vedere nu părea așa, dar după efectuarea RMN-ului s-a dovedit că e o accidentare destul de serioasă. Sper să revină cât mai repede.

- Toni Petrea, despre accidentarea lui Dumiter

Toni Petrea: „Titlul și Conference League, principalele obiective” 

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre obiectivele din noul sezon. Acesta vrea titlul și participarea în grupele Conference League, dar își avertizează jucătorii să nu-și subestimeze adversarii din turul 2, georgienii de la FC Saburtalo

„Normal că ne dorim să câștigăm campionatul. Obiectivul principal e Conference, e cel mai apropiat. Nu ne-am mai calificat de mult în grupe și ar fi o performanță pentru noi. Ne pregătim și ne concentrăm asupra acestui aspect. Nu mai există meciuri ușoare și echipe slabe. 

Fiecare joc are echipe care au aparent șansa a doua sau a treia și fac surpriza. Trebuie să fim atenți la orice adversar pe care îl întâlnim. 

Trebuie să respectăm adversarii, chiar dacă sunt necunoscuți. Să tratăm cu seriozitate fiecare meci în parte. Eliminarea lui CFR a fost o surpriză pentru mine, sper să nu avem parte și noi de așa surprize neplăcute”, a precizat tehnicianul.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - U Cluj

Citește alte știri din Liga 1: 

Rapid și-ar fi găsit atacant! Negociază pentru jucătorul vândut de Hagi cu 1,7 milioane de euro
RAPID
Rapid și-ar fi găsit atacant! Negociază pentru jucătorul vândut de Hagi cu 1,7 milioane de euro
Mititelu cheamă microbiștii din Craiova alături de FCU: „Aștept o mică recunoaștere măcar în ceasul al 12-lea. Nu uitați care este clubul adevărat”
FCU CRAIOVA
Mititelu cheamă microbiștii din Craiova alături de FCU: „Aștept o mică recunoaștere măcar în ceasul al 12-lea. Nu uitați care este clubul adevărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Iulie 2022, 09:13

U Cluj nu pierde...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Iulie 2022, 09:13

U Cluj nu pierde...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iulie 2022, 23:04

Victorie U Cluj !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează