FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea pune presiune înaintea derby-ului cu Dinamo: „Cu orice preț!”

Anton Petrea, antrenor FCSB // foto: captură Facebook @ FCSB
Anton Petrea, antrenor FCSB // foto: captură Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 15:48 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 16:18

Anton Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB, a susținut conferința de presă înaintea derby-ului cu Dinamo.

  • Dinamo și FCSB se înfruntă miercuri, 3 februarie, într-un meci din etapa 21 a Ligii 1. Partida va începe la ora 20:45 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro;

Antrenorul liderului Ligii 1 a prefațat meciul cu Dinamo, pe care îl consideră a fi un derby, în ciuda diferenței din clasament între cele două echipe. FCSB este pe primul loc și are pretenții de titlu, în timp ce „câinii roșii” luptă pentru accederea în playoff, în acest moment ocupând locul 9.

Anton Petrea: „Trebuie să câștigăm cu orice preț”

„Din punctul meu de vedere este un derby, chiar dacă echipa adversă nu este în partea superioară a clasamentului. Consider că rivalitatea și orgoliile dintre cele două echipe fac ca meciul să fie un derby, din care sper să ieșim învingători, să ne facem suporterii fericiți. Noi încercăm să pregătim fiecare meci la victorie, jucătorii sunt conectați la ceea ce trebuie să facem. Este un meci important, pe care trebuie să îl câștigăm cu orice preț”, a declarat Petrea.

Anton Petrea, antrenor FCSB, despre...

... arbitraj: „Dinamo are două victorii în ultimele două partide, înseamnă că și-au îmbunătățit jocul și sunt într-o formă bună. Am convingerea că arbitrajul de mâine seară va fi unul foarte bun și nu va influența rezultatul de pe teren”.

... Ante Vukusic: „Mai avem un antrenament astăzi, ne vom decide după dacă va face parte din lot și dacă va face parte din lot cât și dacă va juca. Mi-l doresc cât mai repede în lotul echipei, dar încă nu este 100% pus la punct din punct de vedere fizic. Vom lua o decizie după antrenamentul de astăzi”

... transferuri: „Momentan e greu de spus, suntem în discuții, dar nu e ceva concret. Așteptăm să vedem”

... gazonul de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”: „Aici e o problemă, sper să nu influențeze foarte mult dinamica jocului, am văzut meciul trecut al lor de acasă, cu Gaz Metan, și nu se prezenta în condiții foarte bune, dar trebuie să ne adaptăm și să facem ceea ce depinde de noi ca să câștigăm acest meci, indiferent de condiții”

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCSB:

De ce Dinamo - FCSB a rămas Derby-ul și după ce Gigi a pierdut numele + Diferență URIAȘĂ în cifrele contabile

FOTO Cel mai fierbinte „Derby de România” » Fanele care „aprind” Dinamo - FCSB

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (37)
10205040549112926
Adrian Blanaru  •  03 Februarie 2021, 09:07

....cu orice pret inseamna cumva ca o sa castigati cu arbitrii...??...sau ***, fara sa fiti controlati anti-doping..??!!sau sa gasiti tot soiul de chichite, anti joc-fotbal ...???...la hotiile pe care le faceti, nici in play-off nu aveti fata...csb, o echipa inventata de ***.nu este Steaua...!!!...sa va fie clar...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno290
creeperno290  •  02 Februarie 2021, 22:45

Hai Dinamo!

jony1973
jony1973  •  02 Februarie 2021, 19:56

Dinamo trebuie sa ceara control ANTIDOPING la meciul cu FCSB, apoi si la meciul cvu Sepsi. Daca toate echipele ar proceda astfel la meciurile cu cele doua echipe, ar fi o surpriza locul ocupat in clasament.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close