FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Toni Petrea a anunțat doi indisponibili la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 13:00 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 13:30

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul FCSB-ului, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, din etapa #13 a Ligii 1.

  • Meciul CFR Cluj - FCSB va putea fi urmărit duminică seara, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport

Antrenorul roș-albaștrilor crede că jucătorii săi vor avea o partidă dificilă împotriva ardelenilor: „Întâlnim un adversar redutabil, o echipa formată din jucători experimentați. Au jucători cu foarte multe meciuri în cupele europene. Cu siguranță va fi un meci aprig. Sper să ne ridicăm la nivelul partidei și să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga. 

Am vazut meciurile lor. Din punctul meu de vedere sunt în revenire de formă. Au toate motivele să fie concentrați pe competiția internă. Cu siguranță noul antrenor va dori să își pună amprenta asupra evoluției echipei”.

Florin Tănase, incert pentru partida cu CFR Cluj

Petrea a vorbit și despre accidentarea lui Florin Tănase, dar și despre partidele rămase de jucat până la vacanța de iarnă: „Deocamdată ne gândim la jocul cu CFR și apoi mai avem 2 partide importante. Nu este nicio problemă, am mai disputat partide în acest ritm și suntem pregătiți. 

Vom decide după antrenamentul de astăzi dacă Tănase va evolua sau nu cu CFR. Mai avem o problemă cu Soiledis, care a acuzat și el o accidentare. În rest, nu mai avem jucători indisponibili pentru meciul din această etapă”.

FCSB, favorită la casele de pariuri

E pentru prima dată, după multă vreme, când CFR nu e considerată având prima șansă atunci când primește vizita rivalei în lupta pentru titlul de campioană. Casele de pariuri o văd favorită pe FCSB, căreia îi acordă cote care variază în 2,40 și 2,50. În schimb, un succes al campioanei va multiplica miza de cel puțin 3,10 ori. Remiza are tot 3,10.

6 ani și 4 luniau trecut de la ultima victorie a FCSB-ului pe terenul CFR-ului, 1-0 în august 2014, de atunci s-au mai jucat 9 confruntări: 3 succese ale clujenilor și restul remize

Etapa 13 // Match Preview CFR Cluj - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Comparație CFR Cluj - FCSB: care este mai bună? Ce arată cifrele InStat

Radunovici, primă imensă! Câți bani scoate Gigi Becali din buzunar și cu cine mai negociază patronul FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
satyricon
satyricon  •  13 Decembrie 2020, 00:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cunoscatorul
cunoscatorul  •  12 Decembrie 2020, 14:16

Cata greata produce clona fcsb!

cornelconasu
cornelconasu  •  12 Decembrie 2020, 14:07

La meciurile fcsb ului, important este cine arbitrază nu ce indisponibilități sunt !!! CFR îi bate cu arbitraj imparțial și cu echipa a doua !!! Iar titlul este o șopârlă proastă marca gsp ! Soilendis ajucat 2 meciuri în trei luni iar Tanase nu poate juca pe ploaie și vânt, pică imediat !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează