FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Primul antrenor care pleacă după play-out » Ilie Poenaru e gata să vină în locul lui

Primul antrenor care pleacă după play-out » Ilie Poenaru e gata să vină în locul lui
Primul antrenor care pleacă după play-out » Ilie Poenaru e gata să vină în locul lui

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 11:59 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 15:10

Toni Petrea (48 de ani) nu va mai continua pe banca Chindiei, după ce echipa a retrogradat în Liga 2.

După Chindia - FC Voluntari 2-2, FC Argeș - Petrolul 3-0 și UTA - FCU Craiova 1-1:

  • Chindia a retrogradat direct, alături de CS Mioveni;
  • Barajele pentru menținere/promovare: UTA - Gloria Buzău și FC Argeș - Dinamo/Oțelul;
  • Semifinala barajului pentru Conference League: FCU Craiova - FC Voluntari (oltenii vor găzdui partida).

Antrenorului îi expiră contractul și, din informațiile Gazetei Sporturilor, acesta nu va continua în Târgoviște. 

Toni Petrea pleacă de la Chindia după retrogradare

Fostul tehnician de la FCSB i-a anunțat pe cei de la Chindia că nu va rămâne și în sezonul viitor, având în vedere că obiectivul era salvarea de la retrogradare și nu l-a îndeplinit.

Toni Petrea a fost prezentat la Chindia pe 21 septembrie 2022. A stat 33 de partide pe banca târgoviștenilor 

În plus, Chindia ar urma să treacă prin schimbări masive. Astfel, mai mulți jucători sunt la final de contract, iar până acum nu li s-a propus prelungirea înțelegerilor. Printre ei se află A. Șerban, S. Buș, Ad. Ioniță, Gruba, Căpușă, C. Dinu, Celea, Popadiuc, Cooper și Denis Dumitrașcu. Portarul Căbuz va marge la CFR Cluj, iar Neguț la Hermannstadt.

Chindia, negocieri cu Ilie Poenaru

Șefii clubului din Târgoviște au început deja să caute un nou antrenor. Iar sursele GSP.ro dezvăluie că s-au purtat discuții cu Ilie Poenaru, cel care ar urma să conducă echipa în Liga 2.

Antrenorul de la 46 de ani e liber din noiembrie, când a plecat de la UTA Arad. Acesta a mai antrenat la Dinamo U19, Academica Clinceni și Gaz Metan.

Toni Petrea, după Chindia - FC Voluntari 2-2: „Puteam să dau eu bir cu fugiții mai devreme”

„Cum putem fi? Supărați, dezamăgiți. Din păcate, nu am reușit mai mult. Am făcut cadou două goluri și apoi alte oportunități. În repriza a doua am jucat mai bine, am înscris de două ori, însă nu am avut puțină șansă pe final să mai înscriem o dată.  

Când am preluat echipa, era pe ultimul loc, cu 3 puncte, nu mulți ne dădeau șanse. Dar jocul nostru și rezultatele de după venirea mea au fost destul de bune și echipa a crescut în joc și a urcat și în clasament. 

Dar în acest play-out am avut și probleme, în special din cauza accidentărilor numeroase. La fiecare joc, am avut cel puțin câte un accidentat. L-am băgat pe Neguț în repriza a doua, deși nu e total refăcut, a insistat și apreciez asta. Prea multe nu am ce să le reproșez jucătorilor, au făcut cât au putut. Dar sunt momente în viața unei echipe pe care noi nu le-am valorificat.

Bineînțeles că au contat și probleme financiare, și cele cu stadionul, dar e tardiv să mai vorbesc acum. Când am venit, echipa avea șanse minime să se salveze. Puteam să dau și eu bir cu fugiții cu câteva etape înainte, dar nu am făcut-o, în ciuda problemelor. 

Am avut și susținerea băieților, am încercat, dar nu s-a putut. Eu îmi termin contractul la finalul acestui sezon. Asta este, probabil că cei care hotărăsc destinele echipei trebuie să se gândească mai bine la o strategie de viitor", a declarat Toni Petrea,

Citește și:

Momentul de cumpănă prin care a trecut „centralul” de la Farul - FCSB » A fost operat în 2017: „Am crezut că-mi recomandă un Nurofen, dar mi-a zis că am o tumoare pe creier!”

10 lucruri observate de reporterul GSP la FC Argeș - Petrolul » Tămâie, ghete de împrumut, pizza și tricouri aruncate fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
concret
concret  •  20 Mai 2023, 20:29
Postat de larrycrews pe 20 Mai 2023, 19:00

si ultimul antrenor care a adus titlu lui vitan barzesti acum 20 de ani joaca barajul cu uta. culmea este ca tu ii dai dreptate lui becali prin commentul asta cand a spus ca antrenori aia sunt slabi si nu au ce cauta la Steaua din liga 1.

randoom, postac prost, nu te-ai saturat sa te umilim inuman pe aici? Al catelea cont e asta? Te faci de maroneata cu fiecare comentariu, nu ai cum sa intelegi cat esti de prost :)))

.Caravela
.Caravela  •  20 Mai 2023, 19:44
Postat de larrycrews pe 20 Mai 2023, 19:01

pai si vintila care a fost tot fost a salvat pe arges. deci care-i relevanta?

ultimele 3 echipe, ultimii 3 antrenori, fostii secunzi ai lui jiji. Relevant ! nu puteau retrograda 3 odata. Ai putintica rabdare.

larrycrews
larrycrews  •  20 Mai 2023, 19:01
Postat de .Caravela pe 20 Mai 2023, 14:42

fostii antrenori secunzi ai lui gigi au dus echipele lor dirtect in B. petrea pe chindia si dica pe mioveni. pe ilustrul pintili nu-l vrea nimeni...

pai si vintila care a fost tot fost a salvat pe arges. deci care-i relevanta?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează