FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Toni Petrea, prezentat la FCSB » Singura condiție pe care i-a pus-o lui Becali + prima fabuloasă din contract

Toni Petrea, prezentat la FCSB. Foto: Facebok/FCSBOfficial
Toni Petrea, prezentat la FCSB. Foto: Facebok/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 14:19 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 14:51

Toni Petrea (46 de ani) a fost prezentat oficial astăzi în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB. Becali a anunțat ce obiectiv are antrenorul, singura solicitare pe care a primit-o din partea lui și ce primă îi va da în cazul unei calificări în grupele UCL. 

În această după-amiază, Toni Petrea și-a pus semnătura pe contract și a condus deja primul antrenament la baza din Berceni.

Toni Petrea, prezentat oficial la FCSB

Gigi Becali s-a mișcat rapid după despărțirea de Edi Iordănescu și a bătut deja palma cu Toni Petrea, antrenorul care a condus-o pe FCSB și sezonul trecut.

Clubul a oficializat mutarea printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook: 

Anton Petrea revine la FCSB! 

FCSB anunță că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ șase luni și a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB. 

Cu Anton Petrea pe banca tehnică, FCSB a obținut 24 victorii și 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României și 2 victorii în UEFA Europa League și a încheiat sezonul trecut pe poziția secundă în clasament. 

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei! 
- Comunicat FCSB

FCSB va juca pe 21 noiembrie cu FC Botoșani în prima etapă din retur. Roș-albaștrii sunt pe locul 2 în Liga 1, cu 31 puncte, la opt lungimi în spatele liderului CFR Cluj. 

Becali i-a oferit o „garanție” de 10 meciuri că nu se va implica peste el la echipă. Tehnicianul e obligat ca în acest timp să reducă măcar cu un punct ecartul actual față de campioană. 

VIDEO. Primele imagini cu Petrea la antrenament

Cât va câștiga Toni Petrea la FCSB + primă fabuloasă

Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit salariul pe care îl va primi Toni Petrea (46 de ani) la FCSB.

„L-am instalat pe Toni Petrea. El a mai fost și apoi a plecat că așa a vrut. Eu l-am rugat atunci să rămână. I-am dat 48 de ore să se răzgândească, dar nu a vrut. Atunci avea 5.000 de euro lunar, acum i-am dat 10.000. Ce să fac? Dacă voiam antrenor, am zis să fac așa.

Nu avea cum să refuze salariul dublu. Nu avea nici serviciu. I-am spus așa: o să iei și campionatul, intrăm în Liga Campionilor și îți dau un milion de euro primă. Dacă iau eu 40 de milioane, nu îi dau și lui unul?”, a spus Gigi Becali.

Singura condiție pe care Toni Petrea i-a pus-o lui Becali

Toni Petrea a avut o singură condiție, înainte să semneze cu FCSB. Acesta i-a cerut lui Becali să nu-i mai dea ordin să facă schimbări până la pauză.

„Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea. 

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, astăzi, la ProX.

Citește și:

Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Cum au reacționat jucătorii la plecarea lui Iordănescu: „Când vine Ferguson? Am intrat să dau cu mopul”

Incredibil! Cum a ales Gigi Becali noul antrenor de la FCSB: „Ei trei erau pe listă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  16 Noiembrie 2021, 20:50

Asta nu e dreptate nea Gigi, dacă tălică n-ai dreptate, de ce să piardă Petrea? Să pierzi matale, nea Gigi, să pierzi matale, să-ți pierzi demnitatea , adică nimeni să nu te mai onoreze, nimeni să nu te mai respecte, să saluți și nimeni să nu bage de seamă, să treci și nimeni să nu te vadă! Atât, doar atât...

drdd
drdd  •  16 Noiembrie 2021, 17:41
Postat de steaua.inseamna.csa pe 16 Noiembrie 2021, 17:04

Domnule, îndemn lumea sa se informeze și sa procedeze in consecința cum considera ca este cel mai bine pt ei și familie lor, ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dexter7
dexter7  •  16 Noiembrie 2021, 17:40

Cica prima pentru calificarea in grupele UCL :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează