FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tony este dorit de liderul Portugaliei, Sporting Braga! "O echipă aşa mare nu se refuză!" ;)

Tony, CFR Cluj
Tony, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2009 00:00

Fundaşul francez al lui CFR Cluj, Tony da Silva, este dorit de formaţia clasată pe primul loc în campionatul Portugaliei, Sporting Braga, care are nevoie de un jucător de bandă dreaptă, informează cotidianul A Bola.

Formaţia lusitană încearcă să îl aducă pe Tony pentru a suplini astfel plecarea lui Joao Pereira la Sporting Lisabona în schimbul a 3 milioane de euro.

Negocierile dintre Braga şi CFR Cluj se află în plină desfăşurare şi mutarea s-ar putea concretiza până la finalul anului deoarece oficialii portughezi îşi doresc pe acest post un jucător "agresiv şi care să aducă un aport ofensiv", scrie sursa citată.

Francezul în vârstă de 29 de ani nu ar refuza un eventual transfer în Portugalia şi susţine că ar fi onorat să evolueze pentru Braga. "Din câte ştiu, pe adresa clubului au sosit oferte din Franţa şi Portugalia, dar nu pot spune numele cluburilor interesante. Din ce am înţeles şi Braga mă doreşte, dar pe mine nu m-a contactat nimeni. Oricum, din punctul meu de vedere este greu să refuz pentru că e o echipă mare, doar e în topul campionatului portughez", a spus Tony.

În ultimele două luni, presa internaţională a mai dezvăluit că de serviciile fundaşului dreapta s-au mai interesat şi grupările Lille şi Toulouse.

Tony da Silva a fost achiziţionat de CFR Cluj în vara anului 2006 de la Estrela Amadora, iar de atunci, formaţia ardeleană a reuşit să cucerească un titlu de campioană (2008), două Cupe ale României (2008, 2009) şi Supercupa României (2009), evoluând şi în grupele Ligii Campionilor (2008).

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  24 Decembrie 2009, 00:35

CFR Cluj=Arpad Paszkany=Shogari=Mereti in panonia voastra!

 •  23 Decembrie 2009, 23:00

Braga nu e o echipa de traditie ca si Benfica sau FC Porto, dar daca e pe primul loc in Portugalia asta spune ceva, e ca si la noi cu Unirea, echipele de traditie cum sunt Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova, nu au rezultate in schimb Unirea are rezultate si in campionat si in Europa asta nu inseama ca nu este o echipa mare.

viorinho
viorinho  •  23 Decembrie 2009, 22:35

de cand e braga o echipa mare..nu stiu!daca era vorba de benfica sau fc porto era altceva

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close