FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tony îi face portetul jucătorului dorit de Steaua: ”Edgar e jucător mare!”

Edgar nu necesită o sumă de transfer, dar prima de instalare pe care o solicită și salariul lui îl fac, totuși, scump
Edgar nu necesită o sumă de transfer, dar prima de instalare pe care o solicită și salariul lui îl fac, totuși, scump

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 19:37

Fostul fundaş al CFR-ului, Tony da Silva, crede că Steaua ar da lovitura dacă l-ar putea transfera pe atacantul de la Guimaraes.

Steaua caută întăriri pentru linia de atac, iar primul nume apărut pe lista oficialilor este cel al brazilianului Edgar Silva, care activează în Portugalia, la Vitoria Guimaraes. Tony da Silva, ex-jucătorul CFR-ului, îl cunoaşte perfect pe vîrful carioca, cei doi fiind colegi la Guimares pînă în această iarnă.

Contactat de GSP, Tony are numai cuvinte de laudă pentru atacantul care ar putea veni gratis la vară în Ghencea. "Edgar e sculă mare, e foarte bun, unul dintre cei mai buni atacanţi din Portugalia. Din ce ştiu eu, cluburi importante din Franţa îl doresc. Nu cred că Steaua are şanse prea mari să-l aducă. În caz că vor reuşi însă, ar fi o adevărată lovitură. Are doar 25 de ani, e marcator, are fizic, e un atacant complet", a mărturisit Tony.

A jucat şi la Porto
Edgar a ajuns în Europa la 19 ani, atunci cînd s-a transferat în Portugalia, la Beira Mar. În CV-ul său apare şi jumătate de sezon la FC Porto, acolo unde a ajuns cînd avea doar 20 de ani. Brazilianul a jucat şi în Serbia, la Steaua Roşie Belgrad, în sezonul 2008-2009, însă nu a prins decît şapte partide şi a marcat un singur gol.

Campion cu FC Porto
Edgar Silva a fost văzut ca o mare speranţă a fotbalului brazilian. El are în palmares şi un titlul de campion al Americii de Sud cu echipa Under 20 a Braziliei în anul 2007. În plus, deţine şi un titlu de campion al Portugaliei, de pe vremea cînd juca la FC Porto.

"Edgar e un marcator, om de gol, am înţeles că Stelei îi lipseşte un asemenea fotbalist. Acum el are cotă şi va merge la echipa care-i va oferi cel mai bun salariu!" (Tony da Silva, fost fundaş CFR)

11 goluri a marcat Edgar în 23 de meciuri în acest sezon în Portugalia. El se află pe locul 4 în topul golgeterilor din campionatul lusitan

9 echipe a schimbat Edgar în cariera sa: el a jucat în Brazilia, Portugalia şi Serbia

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Grig: "Vin la Steaua cînd s-o schimba situaţia!"
Grigoraş continuă să susţină că nu va lucra în Ghencea decît în condiţii impuse de el: "Poate o să ajung odată acolo, dacă voi fi lăsat să antrenez. Adică dacă se vor mai schimba lucrurile şi la Steaua, încît antrenorii să fie lăsaţi să lucreze ceea ce ştiu ei". "Am făcut 1-1 cu Steaua la Tîrgu-Jiu, dar dacă n-am fi egalat pe final, sigur s-ar fi găsit destui care să susţină că le-am dat meciul roş-albaştrilor". 

MM către Levy: "E Gigi, te dă afară!"
Ronny Levy a povestit cum a fost demis de la Steaua, în urma egalului cu AEK Larnaca, 1-1, în faza grupelor din Europa League. "Eram în aeroport cînd MM mi-a zis că e Gigi la telefon, că nu e mulţumit de rezultat şi s-a săturat. Apoi mi-a spus şi Becali că nu mai vrea să continuăm. N-am înţeles reacţia oamenilor de la Steaua, parcă noi am fi fost cea mai tare echipă din lume şi am fi făcut egal cu cea mai slabă din lume! Şi le spusesem din timp că nu se poate ca un asemenea club mare să nu aibă jucători!".

"Mihai, nu-l lăsa pe cioban!"
Viorel Lis a fost invitat ieri la Radio GSP şi a comentat situaţia de la Steaua. Fostul primar al Bucureştiului a avut o reacţie surprinzătoare în legătură cu conflictul dintre Costea cel mic şi club: "Nu-l înţeleg pe Mihai. La ce valoare are el se lasă călcat în picioare de un cioban? Ce dacă e cu Daniela Crudu sau cu nu ştiu care «bombă sexy»? Ce contează asta? E femeia pe care o iubeşte el! Eu cred că aş fi făcut mai multe pentru Steaua dacă aş fi fost în locul lui Becali".

Bănel îi vede mai puternici
Indisponibil pînă la sfîrşitul sezonului din Franţa din cauza unei leziuni musculare, Bănel Nicoliţă a revenit la Bucureşti şi a analizat schimbările petrecute recent în Ghencea: "Stoichiţă mi-a fost şi mie antrenor, am lucrat şi cu MM, deci îi ştiu bine pe amîndoi. Eu zic că sînt capabili să ducă echipa pe o cale corectă şi Steaua să mai conteze în lupta pentru titlu chiar şi în acest sezon. Dar e neapărată nevoie ca jucătorii să mai creadă că se poate cîştiga campionatul!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  06 Aprilie 2012, 15:40

Nici nu sa terminat campionatul si 'iar' transfera Becali crema Europei :-))) De 6-7 ani la sfarsitul campionatului sau in pauza dintre campionate Steaua transfera cam tot ce misca prin Europa,si cand incep meciurile oficiale constati ca au adus 3 liberi de contract de la retrogradate,2 cu imprumut,2-3 accidentati si pe urma este schimbat antrenorul ca nu sunt performante :-)))

tzii
tzii  •  06 Aprilie 2012, 13:40

gigi n-a fost in stare sa-l ia pe moraes si-l ia p-asta viseeeeeeeeee

giry
giry  •  06 Aprilie 2012, 11:54
Postat de rapidistul85 pe 06 Aprilie 2012, 08:41

Ce e ala un Portet?

au preluat din vocabularul parintelui spiritual.....jiji...:D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează