FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Tony Da Silva e nemulțumit înainte de Dinamo - Poli Iași: „Acest lucru mie nu-mi place”

Tony Da Silva, Antrenorul principal al lui Poli Iași. Foto: Captură YouTube
Tony Da Silva, Antrenorul principal al lui Poli Iași. Foto: Captură YouTube

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 16:29 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 16:41

Poli Iași a organizat vineri o conferință de presă în care și-a prezentat gândurile legate de meciul cu Dinamo București, de duminică.

  • Dinamo - Poli Iași se joacă duminică, de la 18:15. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Antrenorul principal Tony Da Silva a spus că nu e mulțumit de faptul că jocul se va disputa fără spectatori: „Ca la fiecare meci, vom lupta să câștigăm. Știm că e un meci foarte important, dar nu e decisiv. Băieții s-au pregătit foarte bine. Știm că Dinamo, o echipă de tradiție, e puternică acasă. Din păcate, nu vor fi spectatori (n.r. - în stadion vor avea acces copiii sub 14 ani), lucru care mie nu-mi place. Pentru ei vor fi două lucruri: nu vor avea spectatori să împingă echipa, dar nu au nici presiune. Cu tot respectul pentru Dinamo, nu ne interesează de ei, ne interesează doar de noi”.

Titularul naționalei, sezon încheiat și emoții în privința EURO 2024: „Lipsește între 4 și 6 săptămâni”
ROMÂNIA
Titularul naționalei, sezon încheiat și emoții în privința EURO 2024: „Lipsește între 4 și 6 săptămâni”

Tony da Silva, încrezător înaintea meciului cu Dinamo

Tony s-a arătat extrem de optimist în legătură cu soarta echipei sale: „Cu cinci zile de antrenament, câte am avut înaintea meciului cu Craiova, nu poți schimba totul. La fotbal nu e cu dacă. Dacă eram frumos, eram fotomodel.

Vreau ca băieții să intre pe teren cu curaj, cu zâmbet. Sunt conștienți, responsabili. Eu sunt foarte încrezător. Dorm bine, mănânc bine, cantina de aici e foarte bună, ieri am mâncat mămăligă. Nu suntem într-o poziție foarte bună, dar nici într-una foarte rea”.

Silviu Lung Jr a prefațat meciul Dinamo - Poli Iași: „Va fi un meci greu”

Silviu Lung s-a referit la partida de luni, cu FC U Craiova 1948, încheiată cu 0-0. „Nu am jucat cu Dunărea Călărași, am jucat cu Craiova. Am început mai greu meciul cu Craiova, dar am reglat după minutul 30. În repriza a doua puteam să înscriem două-trei goluri lejer” a spus portarul, care

Lung Jr a adăugat: „Cu Dinamo va fi un meci greu. Ne-am pregătit foarte bine, sperăm să obținem un rezultat pozitiv. În situația actuală, care nu e ușoară, trebuie să gândim pozitiv. Toată lumea din jurul echipei trebuie să ne susțină, să aducă energii pozitive. Dacă toate lumea va critica, n-o să reușim să ne ridicăm. Cu ajutorul tuturor, cu încurajări, ne putem ridica. Toată lumea din vestiar e dornică de a rupe acest șir de rezultate negative”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Verdictul dat astăzi de instanță » Ce se întâmplă cu Liviu Ungurean, liderul galeriei de la Rapid

„Nu mai vreau să aud de fotbal!” » Dani Coman, prima reacție în urma demisiei de la Hermannstadt

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  12 Aprilie 2024, 22:11

Daca vor fi delegati fesnic si radu petrescu, vei fi multumit! Astia doi nu se lasa pana cand dinamo nu pierde meciul! Chiar daca se incheie de 16-20 de minute! Ia vedeti voi la CCA, vorbiti cu Deaconu ca se aranjeaza!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează