LIGA 1  ·  DINAMO

Torje, bonus pentru eşec: 10.000 €

Articol de — Marti, 04 Ianuarie 2011

Dacă nu va pleca în străinătate, Torje va primi o mică "atenţie" din partea conducerii: 10.000 de euro

Indiferent dacă va pleca la Wolfsburg, în altă parte sau va rămîne la Dinamo şi din retur, Gabriel Torje va avea de cîştigat. Un transfer în Bundesliga i-ar aduce un contract anual de circa 400.000 de euro, iar prelungirea şederii în Ştefan cel Mare un bonus de 10.000 de euro din partea conducerii: "Ca semn de apreciere pentru evoluţiile din turul campionatului, probabil că îl vom «premia» pe Gabi. În cazul în care va juca la fel şi în retur, cu siguranţă în vară va face pasul spre unul dintre campionatele puternice din Europa".

Torje mai are doi ani de contract cu Dinamo, iar şefii ar dori să-i propună şi prelungirea angajamentului, lucru respins momentan de agenţii fotbalistului.

Nemţii doar promit
Reprezentanţii lui Wolfsburg îi liniştesc în continuare pe roş-albi, transmiţîndu-le că mijlocaşul rămîne în atenţia lor. "Ne spun încă dinaintea Crăciunului că vor parafa actele, dar ne amînă de la o săptămînă la alta. Acum, au promis că pînă lunea viitoare se va rezolva", zic oficialii roş-albi.

O altă variantă pentru Gabi e Rusia, acolo unde Zenit şi Dinamo Moscova, echipa lui Ropotan, s-au arătat interesate de serviciile sale.


116.000 de dolari e salariul anual al lui Torje la DinamoDocumente din Spitalul Inimii de la Cluj: Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1