FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje, bonus pentru eşec: 10.000 €

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Dacă nu va pleca în străinătate, Torje va primi o mică "atenţie" din partea conducerii: 10.000 de euro

Indiferent dacă va pleca la Wolfsburg, în altă parte sau va rămîne la Dinamo şi din retur, Gabriel Torje va avea de cîştigat. Un transfer în Bundesliga i-ar aduce un contract anual de circa 400.000 de euro, iar prelungirea şederii în Ştefan cel Mare un bonus de 10.000 de euro din partea conducerii: "Ca semn de apreciere pentru evoluţiile din turul campionatului, probabil că îl vom «premia» pe Gabi. În cazul în care va juca la fel şi în retur, cu siguranţă în vară va face pasul spre unul dintre campionatele puternice din Europa".

Torje mai are doi ani de contract cu Dinamo, iar şefii ar dori să-i propună şi prelungirea angajamentului, lucru respins momentan de agenţii fotbalistului.

Nemţii doar promit
Reprezentanţii lui Wolfsburg îi liniştesc în continuare pe roş-albi, transmiţîndu-le că mijlocaşul rămîne în atenţia lor. "Ne spun încă dinaintea Crăciunului că vor parafa actele, dar ne amînă de la o săptămînă la alta. Acum, au promis că pînă lunea viitoare se va rezolva", zic oficialii roş-albi.

O altă variantă pentru Gabi e Rusia, acolo unde Zenit şi Dinamo Moscova, echipa lui Ropotan, s-au arătat interesate de serviciile sale.


116.000 de dolari e salariul anual al lui Torje la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează