FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Torje, dialog cu Andone pe seama transferului: "Asta mi-a transmis"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 17:31

Gabi Torje a discutat cu Ioan Andone în legătură cu un eventual transfer la Dinamo şi spune că ar trebui doar ca cele două cluburi să ajungă la un consens.

Mijlocaşul de 27 de ani a purtat un nou dialog cu fanii de pe facebook, după ce a susţinut o astfel de "conferinţă" în direct şi ieri (detalii AICI).

"Dacă m-ar lăsa să plec (n.r. Terek), aș accepta și o ofertă mai mică de la Dinamo, numai să joc. Nea Ando mă vrea la Dinamo, am vorbit cu el și mi-a zis că mă așteaptă. Cu mine nu ar fi fost nicio problemă, trebuie să se înțeleagă Dinamo.

Nu cred că voi putea să plec în această iarnă. Am avut discuții cu cei de aici și nu mă lasă să plec. O să îmi dea drumul doar pe suma pe care au plătit-o pentru mine. O revenire în țară cu siguranță m-ar readuce și în vederile selecționerului. În ultima vreme nu am jucat aici și am pierdut și naționala", a spus Gabi Torje.

Torje s-a transferat de la Udinese la Terek  vara trecută, în schimbul sumei de un milion de euro, dar nu a disputat decât cinci meciuri în prima ligă din Rusia şi unul în Cupa Rusiei în acest sezon, fără a reuşi să puncteze.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  26 Ianuarie 2017, 12:37

acest jucător mult gonflat de impresari și de presă s-a învârtit, fără succes, pe la câteva cluburi, din ce în ce mai mici.... a luat banii... n-a făcut mare brânză.... vine acasă ca mare vedetă.ce vedetă?! un jucător terminat.

forzzainter
forzzainter  •  26 Ianuarie 2017, 10:21
Postat de ray51 pe 26 Ianuarie 2017, 08:47

De vreo 20 de ani incoace in afara de Gica Craioveanu si Chivu n-avem un fotbalist care sa fi facut cariera afara.

Il ai pe Andone, care e f serios si cu foarte mult bun simt...eu zic ca va ajunge mare!

ray51
ray51  •  26 Ianuarie 2017, 08:47

De vreo 20 de ani incoace in afara de Gica Craioveanu si Chivu n-avem un fotbalist care sa fi facut cariera afara.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează