FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje: ”Eu mănînc în oraş cu colegii pentru că singurătatea mă omoară”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

Gabriel Torje, mijlocaşul lui Dinamo, spune că el nu iese în oraş cu colegii să petreacă, ci să mănînce pentru că singurătatea în Bucureşti îl omoară.

”Noi nu stăm să bem seara tîrziu, sînt invenţii. Eu merg şi mănînc în oraş cu colegii mei, mă omoară singurătatea în capitală. Din sezonul viitor, familia mea va veni la Bucureşti. Noi sîntem vînaţi pentru că am fost lideri, dacă era Steaua în locul nostru, se scria de ei”, a spus Gabriel Torje la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
 •  14 Iunie 2009, 00:34

mai ai curaj sa deschizi gura ma mizerie...in locul vostru nu as mai avea curajul sa ies din casa dar sa mai apar prin ziare...dar la cata nesimtire aveti in voi nu ma mira nimic...pacat ca nu v-au rupt picioarele la pitesti...mare pacat...la cate umilinte si rusine am trait in ultimile saptamani pe seama faptului ca am crezut si am tinut cu voi v-as rupe gitul la toti de la conducere si mai ales voua care v-ati batut joc de sufletele noastre...jegurilor...

 •  13 Iunie 2009, 00:49

cand te-a prins politia la volan... te grabeai la mancare... poate dca le spuneai asa scapai... SINCER cred ca iti era tare oftica pe Tamas, Izvoranu si goian ca beau mai mult ca tine, scuze "mananca"

 •  13 Iunie 2009, 00:45

o fi dezastru la steaua dar ce e CERT e faptul ca in afara de bostina cand era nu s-a scris despre nici un jucator al stelei ca ar fi facut excese precum fac cei de la dinamo , culmea steaua mi se pare cea mai cuminte echipa din punctul asta de vedere

Vezi toate comentariile (23)
Comentează