FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje îl confirmă pe Borcea în cazul stenogramelor DNA!

Gabriel Torje
Gabriel Torje

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 20:37

Mijlocaşul lui Udinese, Gabriel Torje, confirmă afirmaţiile lui Cristi Borcea din discuţia cu Vasile Avram, redată de Gazeta Sporturilor în stenogramele DNA.

Acţionarul dinamovist îi spusese fostului preşedinte al CCA că arbitrul meciului cu Sportul, 2-2, i-a transmis lui Torje, 21 de ani, să nu cadă în careu că nu va primi penalty. Central la acel meci a fost Istvan Kovacs.

"Nu îmi aduc aminte exact cuvintele arbitrului, dar m-a atenţionat că voi primi penalty doar în condiţii extreme. Niciodată nu m-am prefăcut pe teren şi nu înţeleg de ce mi-a spus asta!", a explicat Torje pentru GSP.ro.

Citeşte aici tot dialogul dintre Borcea şi Avram!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
valicor2005
valicor2005  •  06 Octombrie 2011, 12:12

Mai itruss nenorocit ,ce facea LACATUS pe teren? scuipa ,se trintea singur in careu parca avea epilexie, dadea coate pe la spate ,mai baga si nasul in cuur la cite unul , si tu vorbesti de TORJE mai cacareaza ? Uitate in gradina ta si taci din gura ,caci este o vorba (daca taceai filosof ramineai), asa ca ai vorbit ai ajuns un proost !

redbuldog
redbuldog  •  06 Octombrie 2011, 09:32

Torjhica sa ne phisam pe toti frustati si retardati care le comenteaza despre tine..pe aici ! Tu esti un mare caracter si vei ajunge curand numarul 1 in fotbalul romanesc,pacat ca b&b&s te-au praduit pe nimic,bagandu-si in buzunare milioane de euroi...

sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  06 Octombrie 2011, 01:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Amice intimplator chiar saptamina trecuta am intilnit un fost rhoedesian alb originar britanic actualmente locuieste in seattle si ce mi-a spus ala ...dupa ce au venit la putere nativii acolo din razbunare sau apucat sa darime scoli , poduri, cladiri tot ce ridicasera britanicii acolo ..Zimbabwe e un stat unde babuinii au venit la putere !!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează