FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje nu se gîndeşte încă la despărţirea de Dinamo: " Trebuie să fim pregătiţi de Europa League"

Gabi Torje, mijlocaş Dinamo
Gabi Torje, mijlocaş Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 12:35

Numeroasele speculaţii cu privire la plecarea sa din Groapă nu-l impresionează pe Gabi Torje, care pare dispus să continue la Dinamo, în ciuda problemelor financiare.

Fotbalistul a revenit astăzi la antrenamentele echipei sale, după ce şefi i-au acordat cîteva zile în plus de vacanţă datorită faptului că a făcut parte din lotul echipei naţionale în turneul din America de Sud.

"Sînt transferat acum ca în fiecare perioadă de transferuri.  Plec în cantonament, mâine, cu echipa. E normal să se scrie, să apară oferte, să se refuze, să se accepte. Uneori se înţeleg jucătorii, uneori nu se înţeleg cluburile. Deocamdată trebuie să fiu sănătos, să mă pregătesc bine. Trebuie să fim pregătiţi de Europa League şi de campionat", a declarat Torje.

Jucătorul dinamovist speră ca problemele financiare ale clubului să se rezolve: "Nu cred că soarta clubului depinde de plecarea mea sau a lui Alexe. Cred că se vor rezolva toate problemele până la urmă. Sînt probleme peste tot în România, nu doar la clubul Dinamo". 

Mijlocaşul s-a referit şi la plecarea lui Ioan Andone, care a renunţat la funcţia de antrenor al lui Dinamo. "Nu mă aşteptam, sincer, dar e decizia dânsului. Trebuie să mergem mai departe cu domnul Ciobotariu, care e un antrenor foarte bun. Noi suntem jucători tineri, are jucători foarte buni. Aşa că trebuie să facem performanţă", a mai spus Torje.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ockilaaa
ockilaaa  •  24 Iunie 2011, 16:17

e frumos si corect ceea ce declara - bravo lui - dar asta nu inseamna ca nu se gandeste sa plece - doar ca nu o declara.

lau72
lau72  •  24 Iunie 2011, 16:14

Cu toate ca numai Torje joaca fotbal la Dinamo , spre binele lui ar fi mai bine daca ar pleca la o echipa mai buna in strainatate .

jurnalulviolet
jurnalulviolet  •  24 Iunie 2011, 14:46

Un baiat inteligent si puternic!Un sportiv de mare caracter!Mult succes, oriunde vei juca !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează