FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Torje o vrea pe Dinamo campioană: "Merită mai mult decât o victorie azi" + A povestit cum au fost discuțiile cu FCSB

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 19:51

Gabi Torje, fostul jucător al lui Dinamo, susține că echipa alb-roșilor trebuie să bată în această seară pe FCSB pentru a spera în continuare la titlu.

"Îmi doresc foarte mult să câștigăm azi. Dacă vom învinge ne vom bate la titlu. Suntem alături de echipă. Echipa asta merită mai mult decât o victorie, merită un titlu. Îmi doresc să mă întorc la Dinamo cândva", a declarat Torje la TV Digi Sport.

Mijlocașul de 27 de ani a vorbit și despre interesul pe care l-a avut FCSB față de un transfer al său sub comanda lui Reghecampf.

"Am fost contactat de ei, mi-a spus și impresarul, iar din momentul în care mi-a spus numele echipei i-am transmis că nu vreau să discutăm nimic. Doar la Dinamo mă voi întoarce în România. Echipa națională rămâne un obiectiv pentru mine", a adăugat Torje.

Urmărește AICI Derby de România!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
10154099813529868
Cami Nebi  •  01 Mai 2017, 22:15

Torje,mai tii minte inregistrarea cu tine,Ropotan si inca unul al carui nume imi scapa,cand din toata inima cantati,,Steaua e numai una!"Exista inregistrarea si poate fi vizionata,nu te mai da mare dinamovist!D.Nebi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează