FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TG. MUREŞ 1-0

Torje se bate cu Varga pentru transferul la Rubin Kazan

Torje mai este dorit şi de Hamburg
Torje mai este dorit şi de Hamburg

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 21:55

Dinamovistul este pe lista lui Rubin Kazan, dar se duelează cu jucătorul ”studenţilor”. Hamburg îl mai vrea, dar aşteaptă să vîndă un mijlocaş


Gabriel Torje, 21 de ani, este în luptă directă cu Dacian Varga, 26 de ani, pentru un loc la fosta campioană a Rusiei, Rubin Kazan. Tătarii şi-au trimis reprezentanţii la Bucureşti, l-au urmărit pe dinamovist, acum aşteaptă să vadă cum vor decurge discuţiile şi jocul mijlocaşului Sportului. Torje este cotat la 4 milioane de euro, în timp ce Varga este mai ieftin, puţin peste un milion de euro. "Studentul" este şi pe lista lui Dan Petrescu la Krasnodar. Torje va fi urmărit de ruşi şi joi, cu Varazdin, după care vor face o propunere concretă. Antrenor lor, Gurban Berdiev, a spus că are 15 milioane de euro pentru a aduce 4 mijlocaşi, dintre care doar unul e rus.

Şefii dinamovişti aşteaptă o propunere concretă. Mai ales că Hamburg a transmis că este în continuare interesată de bănăţean, dar nemţii aşteaptă, mai întîi, să vîndă cel puţin un mijlocaş. Lokomotiv Moscova a renunţat la Torje, după ce s-au încheiat tratativele cu Dan Petrescu.


Ganea, în atenţia lui ŢSKA Sofia
Atacantul Liviu Ganea, 23 de ani, este în continuare la echipa secundă, fiind exclus din lotul primei formaţii pentru că refuză să-şi prelungească acordul conform parametrilor doriţi de club. Fotbalistul a fost propus la diverse echipe, fie din ţară, fie din străinătate, ajungînd şi în atenţia lui ŢSKA Sofia. Acolo joacă şi atacantul Junior Moraes, la care visează Steaua. Se speră că eventuala venire a lui Ganea în lotul bulgarilor va atrage după sine eliberarea brazilianului pentru ca acesta să poată semna cu formaţia lui Gigi Becali.

Ologu se duce la Astra
Mijlocaşul Alexandru Ologu, 22 de ani, a fost în atenţia celor de la U Cluj şi Dinamo, însă ar putea semna chiar azi cu Astra Ploieşti. Florian Walter l-a dorit în Ardeal, iar acţionarii din Ştefan cel Mare au cedat în a mai insista pentru jucător, mai ales că sînt acoperiţi pe postul pe care joacă Ologu, atît în zona centrală, cît şi stînga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
imperator
imperator  •  25 Iulie 2011, 10:17

Bine macar ca nu se bate "singur "cu Batzul ....:)

blablablabla
blablablabla  •  25 Iulie 2011, 09:55

Mie Torje nu mi se pare disperat sa plece. Varga da. Torje are timp sa isi creasca si cota si sa plece intr-un campionat tare, nu la rusi. Titlul articolului estemincinos. Torje nu se bate cu nimeni ca sa plece de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează