FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Torje şi Alexe ar putea merge la pachet în Serie A

Torje şi Alexe s-ar putea duela în sezonul următor cu Interul lui Cristi Chivu
Torje şi Alexe s-ar putea duela în sezonul următor cu Interul lui Cristi Chivu

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 21:39

Reprezentanţii Cesenei au ajuns ieri la Bucureşti pentru a negocia împrumuturile lui Gabi Torje şi Marius Alexe.


Gabriel Torje şi Marius Alexe ar putea să nu mai prindă încă un turneu de pregătire cu Dinamo. Pînă pe 25 iunie, cînd e programată plecarea spre Austria, acolo unde alb-roşiii vor sta pînă pe 10 iulie, cei doi cei mai rîvniţi jucători ai "cîinilor" ar putea lăsa tricourile de joc la magazie.

Ieri, reprezentanţi ai clubului Cesena, locul 15 în sezonul recent încheiat, au ajuns la Bucureşti pentru a discuta despre posibilitatea achiziţionării celor doi sub formă de împrumut. Iniţial, italienii trimiseseră o ofertă de transfer temporar pe un sezon pentru Torje: 600.000 de euro, plus 4 milioane pentru un acord definitiv în vara lui 2012. "Cîinii" au considerat că suma este prea mică, mai ales că mai există interes dinspre Lille, Hamburg, Wolfsburg sau Lokomotiv Moscova.

Roş-albii îşi doresc pentru împrumuturile celor doi o sumă în jurul a 3 milioane de euro, cu opţiune de transfer definitiv după un sezon pentru alte 5 milioane! Dacă totul va decurge aşa cum solicită "cîinii", iar cei doi vor confirma în Serie A, Dinamo s-ar putea alege în total cu 8 milioane de euro în urma vînzării lui Torje şi Alexe.

150.000 de euro este salariul pe care i-l propune Dinamo lui Torje pentru a-şi prelungi acordul scadent în iarna lui 2012. În prezent cîştigă 116.000 de dolari pe an

9 goluri şi tot atîtea pase decisive a reuşit Gabi Torje pentru Dinamo în cele 29 de partide jucate în Liga 1 în acest sezon

5 goluri şi cinci pase decisive are Alexe în cele 25 de meciuri disputate pentru "cîini" în Liga 1, în sezonul recent încheiat

Cel mult amendă
Oficialii din Ştefan cel Mare susţin că nu există nici un pericol ca Dinamo să piardă locul de Europa League în favoarea lui U Cluj sau a altei echipe din cauza datoriilor către stat. Restanţele se ridică la peste două milioane de euro, gruparea este în litigiu pentru multe dintre ele, iar şefii susţin că UEFA nu se implică în astfel de chestiuni: "Cel mult, ne pot da o amendă, de cîteva zeci de mii de euro. Jucăm în Europa în viitorul sezon sută la sută".

Ando şi-a luat cartea de muncă
Ioan Andone a fost la club să-şi ia cartea de muncă, însă aşteaptă să se vadă şi cu Nicolae Badea pentru a rezilia contractul. Preşedintele CA a fost prins cu diverse afaceri şi azi sau luni îl va primi pe tehnician în audienţă. Şefii au precizat că Ando are posibilitatea să-şi dea demisia, fără să ramburseze vreun ban clubului. Dar asta ar însemna să renunţe la restanţele salariale, de aproximativ 200.000 de euro. Azi este aşteptat să revină în ţară şi Cristi Borcea, care va mai discuta cu Ando şi cu Badea.

Ganezu' a ajuns în Liga a 3-a
Ionel Ganea, 37 de ani, mai joacă fotbal şi-o face bine. Tocmai a promovat în Liga a 3-a cu Lindab Ştefăneşti, după 3-1 la meciul de baraj cu Viaţa Nouă Olteni. Fostul internaţional a marcat al doilea gol al echipei sale, iar la final a fost declarat MVP-ul partidei. "A fost un meci destul de greu, dar am cîştigat meritat. Nu mai sînt la prima tinereţe în fotbal, nu mai e aşa uşor pe teren. Mai am contract cîteva zile cu Dinamo, apoi voi vedea ce voi face", a declarat Ganea pentru Dolce Sport. De la 1 iulie, actualul scouter devine liber de contract şi va părăsi gruparea, luîndu-l cu el şi pe fiul său, George (12 ani), văzut drept o mare speranţă a clubului.

Florentin Petre devine scouter
Fostul mijlocaş al roş-albilor, Florentin Petre, 35 de ani, ar putea fi angajat de luna viitoare drept scouter al clubului. "Să vadă diverşi fotbalişti, să facă propuneri, are cunoştinţe în fotbalul internaţional, aşa că poate fi de ajutor", au declarat şefii. Petre ar putea intermedia discuţii cu reprezentanţii lui ŢSKA Sofia, care a pus ochii pe cîţiva dintre jucătorii dinamoviştilor.

Playtech: Viața SECRETĂ a Ramonei Gabor din Dubai. Totul despre RELAȚIA misterioasă pe care o are de 8 ani EXCLUSIV


Comentarii (17)
fcgeo
fcgeo  •  24 Iunie 2011, 18:08

"DE LA CAP SE-MPUTE PESTELE.".

fcgeo
fcgeo  •  24 Iunie 2011, 18:05
Postat de myke82 pe 17 Iunie 2011, 08:47

Daca pleaca Torje si Alexe cred ca in campionatul urmator, Dinamo nu mai apuca nici macar prima jumatate a clasamentului. Dupa parerea mea sunt cei mai buni jucatori ai lui Dinamo. Dar nu e nimic ciudat ca la echipele din Romanica sa plece cei mai buni jucatori si sa fie adusi in schimb numai petarde.

ECHIPELE ROMANESTI SUNT PEPINIERELE CLUBURILOR MARI. AUD TOT FELUL DE DECLARATII CUM CA;"NU AVEM CU CINE","NU VINE NIMIC DIN URMA"ETC. IN OPINIA MEA SUNT DOAR NISTE SCUZE CARE SA ACOPERE NEPUTINTA SI NEPRICEPEREA,IN PRIMUL RAND AL UNOR CONDUCATORI,IN A STRANGE SI A FORMA UN LOT VALOROS CU CARE SA TIDA MAI SUS. PE LANGA ACESTEA SE ADAUGA INCORECTITUDINEA IN A STIMULA MUNCA.CEL CE MUNCESTE TREBUIE SA CASTIGE IN RAPORT CU EFORTUL DEPUS. LA NOI,CA SA CASTIGI,NU TREBUIE SA FI HARNIC TREBUIE SA FI LIPITOARE. NOI AVEM MARFA BUNA DOAR CA NU STIM SA O INGRIJIM SI SA O PRETUIM LA ADEVARATA VALOARE.NU EU O SPUN PRIMUL,DAR MARE DREPTATE A AVUT CEL CARE A SPUSO PRIMUL,CA "DE LA

dani_sm
dani_sm  •  24 Iunie 2011, 12:52

adik transati? :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează