FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Toșca e al doilea român care joacă pentru Betis Sevilla. Primul a fost suspendat, după ce l-a comparat pe președintele clubului cu Nicolae Ceaușescu!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 11:16

Steaua și Betis Sevilla au bătut palma pentru transferul lui Alin Toșca, 24 ani, acesta urmând să efectueze în cursul zilei de azi vizita medicală la echipa din prima ligă spaniolă.

Conform impresarului lui Toșca, Lucian Marinescu, fundașul va semna un contract valabil trei ani cu Betis, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. 

Toșca, 24 ani, a avut o ascensiune incredibilă în ultimul an: a devenit căpitan și titular incontestabil la Steaua, intrând și în atenția selecționerului Christoph Daum, care l-a titularizat pe fundașul stelist în partidele cu Polonia și Kazahstan din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

Spaniolii îi vor achita Stelei un milion de euro în schimbul serviciilor lui Toșca, ceea ce reprezintă o nouă lovitură financiară reușită de Gigi Becali. 

de la filipescu la toșca

Alin Toșca va deveni astfel cel de-al doilea român care evoluează pentru Betis Sevilla

Un alt stelist, Iulian Filipescu, a evoluat pentru alb-verzi între 1999 și 2003, perioadă în care a reușit opt goluri în 127 meciuri.

În 2003, acesta a plecat cu scandal de la Betis: a fost suspendat de trei ori de club pentru comportament nesportiv, românul comparându-l la un moment dat pe președintele lui Betis de la acea vreme, Manuel Ruiz de Lopera, cu dictatorul Nicolae Ceaușescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cezar_patru
cezar_patru  •  24 Ianuarie 2017, 19:14
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Ianuarie 2017, 11:42

...sunteti nostalgici ...

tu esti prost!

4patraulea
4patraulea  •  24 Ianuarie 2017, 15:33

asta nu l-a prins pe ceasca, presedintele betisului poate sa doarma linistit

roja_azul76
roja_azul76  •  24 Ianuarie 2017, 13:58
Postat de ortega pe 24 Ianuarie 2017, 13:44

Deci o clasă peste nivelul tău de înțelegere ...

Te-a supraapreciat,esti mult mai jos de atât,undeva...pe la genunchiul broastei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează