FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Toșca s-a lepădat de Steaua: "Viitorul merită să câștige campionatul"

Foto: Raed KrIshan
Foto: Raed KrIshan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 21:33

Alin Toșca a plecat în iarnă de la Steaua și a ajuns la Betis Sevilla, în La Liga, în schimbul a un milion de euro.

Fostul căpitan al Stelei nu ascunde că s-a bucurat de victoria Viitorului în fața Stelei, 3-1, și susține că și-ar dori ca trupa lui Gheorghe Hagi să câștige campionatul.

"Îi felicit pe cei de la Viitorul, în acest moment consider că Viitorul merită să câștige campionatul", a declarat Toșca.

"Știu cât de important era să câștigăm în fața Stelei încă de când eram acolo"
Ianis Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sooos1ck
sooos1ck  •  20 Martie 2017, 23:09
Postat de Vasile Dima pe 20 Martie 2017, 23:05

Un zero barat ca valoare, caracter nici cât negru sub unghii,când la luat Becali apucase pe D-zeu de picior! Nu e nici fundaș nici altceva,poate paznic la Bellu!

Nu s-a bucurat, i-a felicitat pentru victorie si eu ii felicit, Steaua a jucat ca o echipa de duzina, Viitorul a meritat sa castige!

1669595786595625
Vasile Dima  •  20 Martie 2017, 23:05

Un zero barat ca valoare, caracter nici cât negru sub unghii,când la luat Becali apucase pe D-zeu de picior! Nu e nici fundaș nici altceva,poate paznic la Bellu!

timm
timm  •  20 Martie 2017, 21:47

Tosca, Tosca, Tosca.... Bravo, mare om , mare caracter.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează