LIGA 1  ·  STEAUA

Tot Bănel e căpitan! Nicoliţă a început pregătirea ca lider al echipei, aşa cum s-a întîmplat şi vara trecută

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 21:20

Pe parcursul sezonului trecut, el refuzase să mai poarte banderola, din cauza criticilor, dar acum a acceptat-o din nou.

Steaua îl are iar lider pe Nicoliţă. Cum şansele ca el să se transfere, în sfîrşit, în străinătate au scăzut şi scad cu fiecare zi care trece, mijlocaşul dreapta a devenit noul şef al roş-albaştrilor în Austria. Din nou, pentru că şi vara trecută, la Bad Gastein, tot el purta banderola. Acum a fost căpitan în primul amical, desemnat de Ronny Levy, şi va rămîne căpitan în situaţia în care Tătăruşanu, purtătorul banderolei în stagiunea trecută, va părăsi echipa înaintea campionatului.

În sezonul trecut, Bănel a apucat să fie lider numai cîtă vreme formaţia a fost condusă de Piţurcă, fiindcă o dată cu venirea lui Ilie Dumitrescu statutul lui a avut de suferit. Ajunsese rezervă, nu mai era considerat un fotbalist important. După aceea, cînd i s-a mai oferit banderola, a refuzat-o, ca să nu fie expus criticilor. Acum a acceptat s-o poarte din nou, la solicitarea lui Ronny Levy.

1 an de contract cu Steaua mai are Nicoliţă, plătit cu 140.000 de euro pe sezon
Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (8)
blaustein  •  27 Iunie 2011, 13:07

Pai normal...nu-l vrea nimeni, nici cu 500 000. Oricum ma amuzam pe articole de genu 700 000 Samsunspor, 1 milion nu stiu ce echipa din Franta....Cine sa-l ia pe asta?, ca e paralel cu fotbalul.

farty  •  27 Iunie 2011, 10:33

Hai frate, nu mai pleaca odata? Pe bune acum, cat sa il mai suportam?

mircea_deca  •  27 Iunie 2011, 08:18

banel nu pleaca nicaieri..........ca sa nu ramana stelemoaia fara capitan....... cine poate sa reprezinte stelemoaia fara minte....in conditii submintale .....decat tzaganu'..... far' de minte........

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1