FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tot Becali e de vină! Suporterii îl văd responsabil pentru sezonul ratat pe patronul Stelei

Vremurile când Becali era pe placul suporterilor au apus
Vremurile când Becali era pe placul suporterilor au apus

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 00:00

Steaua a consumat cei mai mulți bani din toată competiția. Cu toate acestea, suporterii cred că patronul e responsabil de sezonul ratat, nu antrenorii sau jucătorii.

Becali a cheltuit în acest sezon cei mai mulți bani dintre toți acționarii din Liga 1. Consumul nu-l ajută însă să-și amelioreze imaginea în fața steliștilor. Într-un sondaj pe GSP.RO, patronul e considerat principal responsabil de stagiunea modestă pe care o parcurge campioana en titre.

Steaua mai are șanse bune pentru Cupa Ligii, un trofeu minor, al treilea ca importanță în România. Titlul e ca și pierdut, iar din Cupa României a fost eliminată tocmai într-un duel cu rivala Dinamo.
Pe gsp.ro votaseră 54.000 de persoane până aseară. "Cine este de vină pentru sezonul slab al Stelei?" a fost întrebarea. 37 la sută l-au desemnat pe Becali.

Surprinzător, antrenorul în exercițiu, Reghecampf, e acuzat mai tare decât predecesorul Rădoi, chiar dacă în momentul în care a fost demis Mirel situația echipei era chiar mai proastă în clasament.

Campioana ajunsese să-și pună problema dacă va mai prinde play-off-ul. Condusă de Rădoi, echipa a ieșit din Champions League, învinsă de Partizan Belgrad, și apoi a părăsit și Europa League, scoasă de Rosenborg. Prima absență din grupele cupelor europene după 11 ani de calificări!

"Reghecampf a făcut ce se putea face. În primul mandat a avut mai mare succes fiindcă a luat echipa din vară, nu pe parcurs, ca acum. De data asta a reparat cât s-a putut, dar e greu cu atâția jucători noi"
Vasile Miriuță, la DigiSport

Cine este de vină pentru sezonul slab al Stelei?

Gigi Becali  37%
Reghecampf 24%
Rădoi 18%
Jucătorii 13%
Lipsa suporterilor de pe stadion 8%

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
159000084480527
Constantin Greceanu  •  26 Aprilie 2016, 15:09

STEAUA BUCURESTI, este un club profesionist. Un club profesionist NU POATE FI CONDUS DE NEPROFESIONISTI. Pe STEAUA nu trebuie sa se faca experimente. CAPUL SUS , STEAUA ! STEAUA este sinonimul performantei in Romania.

luis
luis  •  26 Aprilie 2016, 10:33

De data asta, asa-zisii suporteri ai Stelei, cei cu creierasu' indestul de aplatizat ca sa fie dusi de nas de talpani si boroi, au o mare parte din vina. Ar fi recomandabil sa-si priveasca barna din ochii proprii, pe care ar evolua lejer si cu rezultate Catalina Ponor, inainte de a indica paiul din ochiul lui Becali. Si-au lasat echipa la greu, au girat prostiile si materialismul celor de la CSA, practic s-au si desfiintat, intre timp, ca galerie, fara ca macar sa sesizeze acest lucru. Insa tot raul e spre bine, nimeni nu-si doreste acest gen de suporteri langa echipa pe care o iubeste.

bereta59
bereta59  •  26 Aprilie 2016, 10:27

Care suporteri? *** din peluza sud care sustin echipele rivale de care sunt si platiti pentru atitudinea lor jalnica. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează