FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Tot Cătălin Samoilă! » Plus de încredere pentru cel mai tînăr portar al echipei: va fi titular şi cu Ceahlăul

Samoilă a fost integralist în toate cele 3 meciuri de campionat jucate pînă acum de Dinamo
Samoilă a fost integralist în toate cele 3 meciuri de campionat jucate pînă acum de Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 23:36

Stoican îl va titulariza diseară în poartă pe goal-keeperul de 24 de ani, fiind impresionat de atitudinea acestuia din ultima perioadă.

Flavius Stoican s-a hotărît în privinţa portarului care va apăra în această seară la Piatra-Neamţ. Titularul ultimelor 3 meciuri, Cătălin Samoilă, 24 de ani, a fost ales în detrimentul celorlalţi doi portari din lot, Traian Marc, 31 de ani, şi Zoltan Kovacs, 29 de ani. Deşi Samoilă a primit critici pentru golurile primite în ultimele două etape, 3 la număr, cu U Cluj în deplasare şi cu ASA Tg. Mureş, acasă.

Sursele Gazetei susţin că Stoican a rămas plăcut impresionat de atitudinea şi implicarea lui Samoilă de la antrenamentele din ultima săptămînă: "Mister a fost impresionat de atitudinea lui Cătălin după meciul cu Tg. Mureş. Golul primit cu ASA l-a afectat foarte tare şi în acelaşi timp l-a ambiţionat.

Flavius a considerat că Samoilă e un portar tînăr, cu potenţial mare de creştere şi merită un plus de încredere pentru eforturile depuse. Astfel, a hotărît să meargă în continuare pe mîna lui".

Kovacs, greşeală decisivă
După golul primit de Samoilă în meciul cu ASA, Stoican l-a luat în calcul pentru titularizare pe goalkeeper-ul maghiar Kovacs, însă cu o condiţie! Să joace bine la Dinamo II, unde a fost trimis pentru meciul de Cupa României, cu CS Viitorul Buzău. Echipa secundă a "cîinilor" a cîştigat, 3-1, dar Kovacs a greşit la golul buzoienilor şi nu a avut o evoluţie sigură.

100.000 de euro este cota lui Samoilă conform transfermarkt.de

630377-ceahlaul-dinamo-caseta1.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2014, 01:37
Postat de unico_biancorossi pe 18 August 2014, 01:48

a fost marc. dar putea fi in poarta si nea cornel dinu, cele 2 echipe au tras doar 2 suturi pe porti, cate unul fiecare. aia din 11 m, si asa au si marcat. cu invitatie speciala de la petarda filip steliano.

da, si marc a devenit titular, si la chiajna si la meciul cu brasovul. se descurca acceptabil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 01:49
Postat de adina05 pe 17 August 2014, 19:51

ceahlaul mereu a dat meciurile cateilor. 1-2 cel mai probabil scor.

iar ai supt-o gratis. meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 01:48
Postat de fangigi pe 18 August 2014, 00:56

A fost pe dracu titular si cu ceahlaul...

a fost marc. dar putea fi in poarta si nea cornel dinu, cele 2 echipe au tras doar 2 suturi pe porti, cate unul fiecare. aia din 11 m, si asa au si marcat. cu invitatie speciala de la petarda filip steliano.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează