FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tot el e nemulțumit! După ce și-a păstrat jucătorii, Reghecampf iese la atac » Mesaj pentru ceilalți antrenori: "Acceptați situația!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 11:39

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cantonamentul naționalei, în care a refuzat să își lase jucătorii, și i-a atacat pe cei care critică situația tensionată creată în jurul Stelei și a naționalei.

"Noi nu avem probleme cu naționala. Doar am spus că vrem să ne antrenăm jucătorii și să ne pregătim pentru retur, fiindcă vrem foarte mult să cîștigăm campionatul.

Acum apar colegi de-ai mei, de la alte cluburi, și se plîng că și-au dat jucătorii și că nu au făcut bine. Trebuiau să aibă aceeași părere de la început pînă la sfîrșit și nu să înceapă acum să mute etapele și să facă tot felul de discuții care nu își au rostul", a spus Reghe la DigiSport.

Printre cei mai duri contestatari ai cantonamentului, după ce jucătorii Stelei nu au mai mers la lot, se numără Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, și Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii.

"Fraierii se duc la acum la lot, iar smecherii vin direct la EURO. FRF nu a gîndit deloc acest cantonament. Federația trebuia să vadă că selecționerul are trei secunzi și putea să îi impartă pe la fiecare echipă.Venea cîte un secund, asista la meciuri, la antrenamente și vorbea cu jucătorii. Cluburile care au dat jucători la lot nu au avut nimic de cîștigat" Mircea Rednic

Cei de la Pandurii au cerut reprogramarea meciului din prima etapă din 2016, cu ASA Tg. Mureș, din cauza faptului că jucătorii care au fost la lotul naționalei sînt obosiți. Vezi detalii

"Nimeni nu este special, iar regulile trebuie să fie la fel pentru toată lumea. Steaua nu deține o rețetă magică. Pînă debutează în Liga 1, Steaua are și timp de o mini-vacanță, iar eu pot face doar trei antrenamente cu tot lotul" Edi Iordănescu, pentru Mediafax

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (88)
7mai1986
7mai1986  •  08 Februarie 2016, 17:32
Postat de zizu pe 08 Februarie 2016, 16:32

toate plus doza de prafuri a lui neubert...pe 2 luni... e bine?

Doar pe 2 luni?!Eu in locul vostru as plusa ,as zice sa retrogadeze pe Steaua direct in divizia judeteana,si sa-i confiste "prafurile"pe un an de zile.

zizu
zizu  •  08 Februarie 2016, 16:32
Postat de 7mai1986 pe 08 Februarie 2016, 15:41

Cate puncte vrei zuzulica.10-20-30 de puncte?Tremura ***,si nu mai stiti ce sa inventati.

toate plus doza de prafuri a lui neubert...pe 2 luni... e bine?

cj1960i
cj1960i  •  08 Februarie 2016, 15:59

declaratia lu nea Puiu ,cum ca l-ar incurca nevasta e total gresita. poate prodanca .

Vezi toate comentariile (88)
Comentează